dzięki,Cytat:
Zamieszczone przez Jeronimo
wrzuciłem portret ale mam same czwóry..... :mrgreen:
Wersja do druku
dzięki,Cytat:
Zamieszczone przez Jeronimo
wrzuciłem portret ale mam same czwóry..... :mrgreen:
Podpisałeś zobowiązanie o niewykorzystaniu publicznym i rozpowszechnianiu zdjęć zrobionych modelce podczas wrasztatów.
To jeszcze gorsze od tego mojego...Cytat:
Zamieszczone przez Tomek3miasto
Zdjęcie z klimacikiem to prawda, ale jest jedno ale.
Z lewej jest częś krzesła ... tylko po co.
Można je bez szkody uciąć.
Zdjęcie tylko zyska.
słusznie prawisz...w domu krzesło pójdzie do "drugiego pokoju" ;)
a to TEN Tomek, pozdrawiam... ;) . Słuchałem tego co mówisz przed sesją ale coś mi się chyba zapomniało podczas robienia fotek i mam sporo zdjęć z regałem wystającym z głowy niestety... :cry:
dostałem też ustne zapewnienie przy świadkach od modelki że mogę coś pokazać byle ładne było....pozostaje tylko osądzić czy ładne. A Emilka jest zadowolona? Jak nie, to temat zniknie szybciej niż się pojawił... :D
Tak dla jasności. Szkolenie Olka przeznaczone jest dla sprzedwaców w wiekszości z Media Markt, Saturna i innych podobnych.
Szkolenie to ma na celu nie nauke pracy w studio czy też kwestie ustawienia światła w studio lecz tylko poznanie aparatu na tyle dobrze żeby w trakcie wizyty jakiegoś klienta sprzedawca jako pierwszy aparat zaproponował Olka....
A ustawienie świateł i tak dla nich to abstrakcja....
Szkolenie zostało przygotowane dla "niefotografujących"
Każdy zaproszony uczestnik warsztatów podpisywał takie zobowiązanie.Cytat:
Pewnie lessie ma pisemną zgodę modelki na publikację tych zdjęć, gdyż w innym przypadku mogą być kłopoty.
i zostało bardzo dobrze przygotowane... ;)Cytat:
mówię szczerze, dla mnie coś takiego jak światło studyjne, ich ustawienia, moc błysku, inne tego typu jazdy to czysta abstrakcja, choć aparat obsługiwać się w końcu nauczyłem...
dla kogoś kto nie fotografuje ale ma coś z tym wspólnego ( np sprzedawcy ) musiało to być niezłe przeżycie. zresztą wypieki miał każdy z nich...nawet ten z Nikonem ;)
jeszcze raz dzięki Tomek
moja biblioteka ładniejsza ;) :mrgreen: