No i spaprałem... nie doczytałem do końca jak to jest z tą numeracją... (kto to w ogóle wymyślił te podwójne numery?)
Wersja do druku
No i spaprałem... nie doczytałem do końca jak to jest z tą numeracją... (kto to w ogóle wymyślił te podwójne numery?)
Tam nie ma podwójnych numerów. Tekst "Uwaga by uniknąć nieporozumień" jest specjalnie pogrubiony, gdyż przewidziałem, że "flashka" prezentacyjna ma ten nieszczęsny szary pasek nawigacji z numerkami i z pewnością będą pytania. Uprzedzając kolejne pytania. Mamy na forum takie narzędzia a nie inne i niestety trudno nimi manipulować na poziomie kodu by wyłączać sobie to co się chce.
---------- Post dodany o 22:02 ---------- Poprzedni post był o 21:52 ----------
Ja tylko sobie zażartowałem ;).
To niedobrze.Masz byc pewny swego .Umiec bronic swego.Oczywiscie na argumenty.Nie kombinowac ,bo mozna sie wpuscic.
"" o ciekawy pomysl z kadrem na lace z wiankiem na glowie.A tak,taki spataniczny sama wymyslilam.A wiem ,ze czyta o oglada Design Magazine.A tam na okladce identyczny kadr.""Cuz zrobic,pokiwac glowa.
Pytalem lekarza przed OP czy podola.Tak-jestem najlepszy,bedzie dobrze.-Zaglosowal na siebie.
jeśli można było zagłosować na więcej niż jedno - to super :)
ale ja skopałam
bo wybrałam tylko po 1 z każdej kategorii - a lekko nie było :)
ale tak to jest jak się wybiera o 2 nad ranem ;D
jutro w pracy odczuje te nocne zachwyty zdjęciowe
mimo wszystko warto było :)
zdjęcia piękne - mam nadzieje że moi faworyci (nawet Ci na których ostatecznie głos nie poszedł) wejdą do kalendarza...
szkoda mi tylko że opcja macro została wybrana - wydaje mi się być najsłabsza w całej działce - a architektura portret czy cokolwiek innego mogłoby urozmaicić :)
ale to takie moje nocne rozkminy na temat ;)
a jako że dawno mnie tu nie było to się z lekka rozpisałam :)
a teraz dobranoc :)
Zastanawiam się, czy nie byłoby lepiej gdyby w kalendarzu znalazło się np. 5 zdjęć z kategorii Krajobraz (najmocniejszej) kosztem kategorii Makro (najsłabszej).
A co bedzie jak wygra makro,ktore tylko wg nas jest makro.Dla wszystkich innych bylo,jest i bedzie zdjeciem z bliska,nawet z bardzo bliska a nigdy makrem.
Ciekawe czy bedzie popularne wtedy makro typu olympus.