Odp: Olympus E-510 Opłaca się ?
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Kadzicie jak byscie cos chcieli.Kasy nie mam.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
No nie tak z wyra.Aparat na dzialce,do focenia twierdza,ze najlepsze poranki.Wiec wstaje wczesnie skoro swit(gdzies tak o 10-tej)Ide na ogrod.Jak juz jestem na miejscu to zabieram sie za focenie,czekam na dobre swiatlo ,i tak okolo 12 w poludnie(coby cienia nie bylo)zaczynam se focic.Kilka kadrow zawsze zmarnuje,tak okolo 10 zawsze(patrz zalacznik)Rawa duzo nie molestuje,male suwakowanie,troche w ps i gotowe.
Załącznik 62178Zadnych tajemnic-parametry widac
co tam kasa ... o wiedze chodzi ;-)
---------- Post dodany o 22:41 ---------- Poprzedni post był o 22:37 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
przemek1259
hehe, podoba mi się na tym forum :) nie dość że pomagacie to jeszcze wszystko z humorem :):)
tutaj wszyscy na luzie ... odpowiednie ziolo swoje robi ;-)
PS
ziolo=delikatny aromat rozprzestrzeniajacy sie z aparatu firmy Olympus ;-)
no pieknie , ale zeby az f16 , bardzo zadko az tak przymykam , czasami przy dlogich czasach , ale trza sie od miszcza uczyc :)
ps wiec juz masz odpowiedz co moze 510 i 14 42mm koniec i kropka , pzdr.
no właśnie według mnie dużo może, a cena niewielka :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Centus
co tam kasa ... o wiedze chodzi ;-)
Kurde toz napisalem -foce w ostrym sloncu w samo poludnie,lamie wszelkie standarty.Nie bede o swicie sie zrywac,bo ktos tak napisal,ze trzeba.
Sam tez moge se cos napisac,o.Swiatlo jest zawsze dobre,tylko trzeba umiec je dostrzec.Slepota nie boli,chyba,ze glowa w slup przypie........lisz:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Kurde toz napisalem -foce w ostrym sloncu w samo poludnie,lamie wszelkie standarty.Nie bede o swicie sie zrywac,bo ktos tak napisal,ze trzeba.
Sam tez moge se cos napisac,o.Swiatlo jest zawsze dobre,tylko trzeba umiec je dostrzec.Slepota nie boli,chyba,ze glowa w slup przypie........lisz:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
no to teraz pozostaje tylko czekac na ... samo poludnie
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
hahaha, mirek54 Ty powinieneś sobie założyć jakiegoś bloga z tymi swoimi zdjęciami bo one są naprawdę *****... :P
---------- Post dodany o 22:53 ---------- Poprzedni post był o 22:50 ----------
a tak jeszcze jedno bo was polubiłem :D na co zwrócić uwagę przy kupnie używanego aparatu?
tak mirek koniecznie zaloz bloga i jeszcze fb i nk i gog+ i flicera ,mozesz tez twittowac :) oby wszedzie cie pelno bylo ,pzdr.
Totalna wazelina :-D
Mirek uważaj na nich. :-D
Cytat:
Zamieszczone przez
judasz
tak mirek koniecznie zaloz bloga i jeszcze fb i nk i gog+ i flicera ,mozesz tez twittowac :) oby wszedzie cie pelno bylo ,pzdr.
Może nie przesadzajmy :D ale bloga możesz założyć, jak nie wiesz jak to Ci pomogę bo dość dobrze to ogarniam :)
Cytat:
Zamieszczone przez
przemek1259
Może nie przesadzajmy :D ale bloga możesz założyć, jak nie wiesz jak to Ci pomogę bo dość dobrze to ogarniam :)
Ogarniasz,powiadasz.Dosc dobrze.Ja chyba tez i dlatego wlasnie nie pisze zadnego bloga.Zeby pisac to trzeba miec cos do napisania,i tych co chca przeczytac.Pisac bo inni pisza to ja juz nie.