-
przy stroikach w takiej ilości i raczej tzw. cykanie taśmowe to ja bym sobie policzył 10-20zł za zdjęcie.
Przy kielichach 60-100zł od zdjęcia.
Ale to też zależy na ile się cenisz(jakich mialeś już klientów, czy masz stałych itp.), no i ważne przy wycenie też jakim sprzętem robisz.
-
zgadzam się z przedmówcą :)
-
Pokaż Jeronimo ostateczne foty, które wysłałeś do zleceniodawcy. Bardzo jestem ciekaw.
-
u zleceniodawny bylem, pokazywalem i gadalem... raczej nie planuje pokazywac rezulatatow :P bo mi jak zwykle sie nie podobaja hehe :D (jak wiekszosc fotek ktore robie :P)
w poniedzialek mam uzgodnic cene.... jeszcze sie zastanowie co powiem ;-) i zobaczymy czy mnie odprawia z kwitkiem :?
-
Jeronimo, jak ostatecznie wybrnąłeś z tematu odbijających powierzchni? Pytam z czystej ciekawości...
-
zrobilem cos na zasadzie namiotu bezcieniowego + pare moich pantentow ktore spłodziłem podczas wielodniowych prob. Efekty byly naprawde dobre... firma wziela probki z ktorych byla zadowolona (oczywiscie nie placac, chociaz stawke ustalilismy i zostala ona zaakceptowana) no i chciala ze mna wsplopracowac, nastepnie mnie olala [...] tak wiec ja tez olałem ten temat :P