No fajnie, fajnie. Wyobrażam sobie jak w orginale to wygląda :)
Wersja do druku
No fajnie, fajnie. Wyobrażam sobie jak w orginale to wygląda :)
Rząd okien pod dachem, na lewo od Wieży Matematycznej - to moje miejsce pracy. Dzięki :-) :-) :-)
fotomic,
Napiszę jeszcze, dlaczego pierwsza fotka mi się podoba.
Dość duża dynamika (dobrze zarejestrowana rozpiętość tonalna), obraz jest przytulny - nie ma na nim krzyczących, ślepiących oczy świateł, a te które są zagospodarowują kadr, jak na moje oko, wprawnie i z przyjemną dla oka estetyką (światła i ich odbicia w wodzie sa równomiernie rozłożone nie tworzą gwałtownych skupisk, co daje efekt uspokojenia), kadr jerst ladnie obramowany od prawej fragmentem pnia drzewa i konarami, most jest widoczny nie tylko w zarysie, ale i pewne szczególy jego elewacji, łuki, odbicia pod nimi, z lewej strony dla równowagi z drzewem odbija się wieża w tafli wodnej, widoczny jet prąd wody, jej ruch, co dodaje żywości.
I jeszcze jedno, zbieżność perspyktywiczna została chyba skorygowana, co dla mnie tutaj jest plusem. Architektura w tle prezentuje się tajemniczo i nadwodnie.
Ogólnie jest na co popatrzeć z oddali i jest co analizować z bliska.
Pzdr, TJ
1 sympatyczny kadr, ale woda chyba poruszona ;) :mrgreen: 2 jakaś ciemna, może inny kadr :D
Następnym razem musimy we Wrocławiu zatrzymać dla Ciebie turbinę wodną i podnieść lekko jaz pod mostem Pomorskim. Powinno pomóc :-) :-) :-)Cytat:
Zamieszczone przez celebrity plus
Nie ma problemu...
Pozdrawiam :-)