To na końcu to pewnie nastawnia kolejowa z lokomotywą zabytkową?
Generalnie za późna pora na fotki nocne - niebo nieciekawie czarne i przed wszystkim za dużo tego nieba - aż razi w dwójce. Jestem nastepnym w kolejce do Rafała celem pomiarów - fotki lecą , że nawet ja to widzę![]()
Z przykrością stwierdzam , że jeśli nic więcej nie masz to straciłeś czas we Wrocławiu - bo to bardzo wdzięczny rynek do fotografiiI miasto generalnie - Ostów Tumski przykładowo.
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
Yello_35 nie mówiłęm że to mój ostatni wypadraczej pierwszy, jakoś nie chciało mi się robić zdjęć.
było sobie życie
trójeczka mi się podobać , oj podobać.
Acha gdzie te zdjecia są krzywe ? Pytam poważnie
Dzięki robin
było sobie życie
jak bywam we wrocku zawsze podobaja mi sie te ich szklane fontanny. jednak nigdy wieczorem ich nie widzialem. chetnie zobaczyl bym je na wiekszym obszarze kadru.
szkoda, ze na dwojce tak wyjaralo w tych kramach. to drazni, a mogla by to byc fajna spokojna fotka
a fotki masz wygibane na prawa strone. na zdjeciu (jak rakieta na przyladku cannaveral) tez takie wrazenie ze nie ma pionu
Na ostatnim zdjęciu wieża kościoła na Gaju. Nie ma się czym podniecać - fatalne osiedle. A przód lokomotywy stał kiedyś w innym miejscu - przed siedzibą transbudu, jakieś 500-700 m dalej... Nie obraź się, Wrocław nocą jest świetny, ale te zdjęcia to nic specjalnego. Czekam na następne, lepsze. Pozdrawiam.
Właściwie to nie wieża, tylko wolno stojąca dzwonnica![]()
Hmmmmmmm..... a gdzie ja sie podniecam ?Nie ma się czym podniecać - fatalne osiedle
P.S. dlaczego fatalne osiedle ?
Pozdro.
Kiedyś będą lepsze.
było sobie życie
Jeśli chodzi o podniecanie, to nie chodziło mi o CiebieZamieszczone przez fotomic
A co do moich uprzedzeń osiedlowych - nie lubię blokowisk. M.in. z takiego powodu, że sam mieszkam na jednym z nich
![]()