Wcale że nie musi, choć może np robić to tak jak piszesz i do tego jeszcze inaczej :-D.Cytat:
Zamieszczone przez cra3y
Wersja do druku
Wcale że nie musi, choć może np robić to tak jak piszesz i do tego jeszcze inaczej :-D.Cytat:
Zamieszczone przez cra3y
Radek, witaj na forum!
Ide spać. Trzymam kciuki żeby zrobili jednak prawdziwe lustro , a nie jakieś popierdółki.
A witam. Miałem wpaść na chwilę, a nim się obejrzałem nagadałem już 7 wiadomości :-|.Cytat:
Zamieszczone przez P
Aha, postaram się nie podpaść jak uświadków Nikona, bo w kanałach już mi się znudziło ;-)
Nie szkodzi, lubię czytać klasyków 8)
heh - nie wiem jak inni, ale ja wole robic zdjecia i szukac nowinek niz toczyc boje i krucjaty w imie tego czy tamtego producenta :) wiec jak masz cos ciekawego - wal smialo :)Cytat:
Zamieszczone przez RadioErewan
a wracajac do tematu, to do tego aparatu (E-330) przydalyby sie niedrogie staleczki, zaczynajace sie powiedzmy od 10mm :) np 10, 17, 25, (50 juz mamy, ale droga) i 100 ....
i jeszcze cos (wynalezione w necie na temat sensora tego czegos)
hmmm :), Radio, mozesz to skomentowac chociaz "cieplo/zimno" ? :)Kod:It has a Cypress Semiconductor live-MOS (olympus trademark) sensor, co-developed by Cypress, Olympus and Tokyo Institute of Technology. New technology to put two streams of data from the chip, low-res and high-res. If this isn't the case, it'll be in the next big E, but i doubt it.
CiepłoCytat:
Zamieszczone przez cra3y
:) zastanawialem sie nad zakupem 50-200 .... wiec chyba bede mial do czego przypiac (gdyby moje E1 sie postarzalo i powiedzialo "nyny")Cytat:
Zamieszczone przez RadioErewan
swoja droga na PMA ma byc cos powiedziane i tylko powiedziane o nastepcy E1 a to juz cos ...
Faktem jest, iż sądziłem, że po użtkownikach Olympusa spodziewać się można więcej niż po pstrykaczach, którzy kupują sprzęt innych marek. Albowiem jeśli ktoś kupił Olka, to świadom jest tego, że związał się z systemem 4/3 i zrobił to świadomie i nie dokonał wyboru z powodu liczby megapikseli, czy też w imię zasady "bo wszyscy mają Canony" ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Azazel
System dopiero się rozwija i lepiej przyjąć to do wiadomości; aparatu nie kupuje się na sezon, ale na lata, by systematycznie dokupywać do niego sprzęt (jeśli stać Cię na to, by kupić wszystko od razu, to przecież może tak zrobić ;-)
O ile mnie pamięć nie myli, to E-300 bardzo dobrze sprzedawał się w Polsce. A może to był E-500. W każdym razie słyszałem coś od przedstawiciela Olympusa, że sama centrala była zaskoczona tak dobrymi wynikami.
Hmmm. Też miałem taką nadzieje ,że olympiyczycy to trochę inni ludzie , jakby bardziej świadomi tego co robią i tego co kupują. Wszak to aparty dla bardziej wymagających klientów-amatorów.Moje subiektywne zdanie.