Na dpreview pojawily sie pierwsze zdjecia IMO troche smiesznie wygladaRaczej nie kupie, ale ciekawosc zżera co nowego urodzi sie w rodzinie Olka
![]()
http://forums.dpreview.com/forums/re...hread=16812190
Na dpreview pojawily sie pierwsze zdjecia IMO troche smiesznie wygladaRaczej nie kupie, ale ciekawosc zżera co nowego urodzi sie w rodzinie Olka
![]()
http://forums.dpreview.com/forums/re...hread=16812190
widziałem to jużZamieszczone przez jps
ciekawe czy to nie fake ? no nie powiem wygląd ma oryginalny
podrasowane e300
Takie małe porównanie :
Co jak co jest kompaktowy. Może o to chodzi ?
było sobie życie
to jest kompakt z wymienną optyką...
lub lustrzanka z elektronicznym wizjerem... można wybrać co komu pasuję
Ponoc ma to mieć LCD na ramieniu... tak jak c-7070
i ponoc ma być... bardzo tanie![]()
O Jezusicku , a cóż to ma być ?? pewnie kolejna ściema internetowa. Gdzie prawdziwa lustrzanka dla mnie bo nie mam o czym marzyć (w tym temacie)
Wyszedł na dsource test Minolty 5d - i jest tam napisane tak
Just a reminder for those of you new to D-SLRs: the LCD screen is for menus and post-shot review online: you cannot compose photos using the LCD. (That will soon change on another D-SLR, though.)
W wolnym tłumaczeniu: przypominamy ze lcd nie służy w lustrzance do kadrowania tylko do przeglądu zdjęcia po jego zrobieniu. Stan ten wkrótce zostanie zmieniony w innej lustrzance...
A więc mają na testach e-330
A mnie się to podoba, taki kompakcik z możliwym do przypięcia obiektywem na imprezkiJako głównego aparatu bym tego nie chciał, ale jako drugie body własnie na w/w cele bardzo chętnie, zobaczymy co to będzie i jak cenowo, może się skuszę
![]()
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
koszmar jak dla mnie...
makdonaldyzacja lustrzankowości... dżizas...
no ale jeśli dzięki sprzedaży tej mydelniczki O zarobi na Research&Development E3 to będę im kibicował...
Może dlatego, że to nie jest aparat dla Ciebie? Rane, Olympus wie, co robi i zna doskonale nastroje i oczekiwania użytkowników.Zamieszczone przez RasteR
Zaś jeśli chodzi o 330 - jeśli kadrowanie w wizjerze elektronicznym odbywać się będzie bez opóźnień (w co mocno wierzę, inaczej gdzie tu innowacja? wymienne obiektywy? chyba nie), to aparat będzie cacuszkiem, bo wykorzystywać będzie można w reportażu (robienie zdjęć tak, by nikt nie zauważył), jak i w makrofotografii.
Będzie dobrze.
Sądząc po wynikach sprzedaży Olympus chyba nie wie co robi, a szkoda bo system 4/3 zapowiadał się ciekawie , narazie Olympus zmierza sciężką KonikiMinolty i jak dalej tak pójdzie odpadnie z rynku.
A byłoby bardzo szkoda bo Nikon i Canon samotni na placu boju niczego dobrego nie wróźą.
Pozdrawiam
Robert
ten koszmarny wygląd to chyba nie plotki:
http://ddy.popart.hk/template/index.php
A już myślałem, gdy usłyszałem o plotkach o nowym Olympusie, że się pospieszyłem ze swoim E-500 - a tu coś takiego! Oby nie skończyło się to jakąś tragedią finansową. Choć kto wie - to są dalekowschodnie gusta - a ich jak wiadomo - duzio.