Gratulacje dla zwycięzców !!! :mrgreen:
Gratulacje dla autorów pozostałych prac konkursowych ! :mrgreen:
Wersja do druku
Gratulacje dla zwycięzców !!! :mrgreen:
Gratulacje dla autorów pozostałych prac konkursowych ! :mrgreen:
To było trudne głosowanie. Ula, nie rób nam tego więcej - dawaj gorsze zdjęcia :mrgreen:
Gratulacje dla wszystkich osób, które załapały się na pudło jak i wszystkim tym, którzy znaleźli się wśród wytypowanych prac.
Również tutaj dziękuję za oddane głosy na moje zdjęcia. :)
edit. A i ogólnie to bardzo dobry pomysł z kwartalnym konkursem a szczególnie z rozbiciem go na podkategorie. Może w konkursie miesięcznym zrobić coś podobnego? Tzn nie robić osobnego głosowania jak w kwartalnym ale wyróżnić zdjęcia, które zdobyły najwięcej głosów z danej kategorii.
co do edit - to jest jakaś myśl..
ciężko tam zrobić rozbicie per kategoria - bo po prostu czasami w danej kategorii jest 1 praca tylko - i ciężko wybierać
ale pomyślimy nad samym nagrdzaniem prac :)
kwartalnik myślę że się utrzyma :mrgreen:
choć zabawy z nim trochę jest - to myślę że warto :)
Gratulacje. Działy przyroda, krajobraz na olyclubie prezentują naprawdę bardzo wysoki poziom. Mnóstwo świetnych zdjęć (macro też robią wrażenie). Proszę nie czytac tego tak, że zdjęcia z kategorii ludzie mi się nie podobają. Bo te nagrodzone na pewno są dobre.
Lilen - te zwierzaki na szerokim kącie - jestem w szoku. Że się da. Bo one raczej dzikie, a nie hodowlane ;) Jak to robisz? Karmisz je (pelikan)?
Pelikan robiony z łodzi rybackiej. Ptaki przyzwyczajone do tego, że coś dostają od rybaków podpływały blisko. To konkretne zdjęcie zrobione w momencie, w którym pelikan szukał jakiegoś prezentu od właściciela łodzi.
Surykatka należy do stada, które jest na wpół oswojone przez lokalnego pracownika parku. Ja spędziłem z nimi 2 dni - oswajaliśmy się ze sobą wzajemnie :) Zdjęcie powstało chyba jako ostatnie podczas drugiego dnia. Ogólnie surykatki są bardzo szybkie, zrobienie dobrego zdjęcia to wyzwanie dla sprzętu, fotografa no i szczęścia. Masę zdjęć wylądowało w koszu ale to standard w fotografii przyrodniczej :)
Dziękuję za wyjaśnienia. I zazdroszczę wypraw. Miałem zamiar w tym roku się wreszcie wyrwać z kraju w pewne atrakcyjne miejsce, nie muszę mówić co mi pozostało z tych planów .. :(
Nie poddawaj się tak łatwo, ten rok jeszcze się nie skończył. Ja mam plany na sierpień i jestem pełen nadziei, że do tego czasu podróże będą już możliwe.
Gratulacje! :)
ja miałam plany na do wczoraj - właśnie wczoraj miałam lądować w Pradze z powrotem
nikomu nic nie odbieram ale nadzieje miałam do dnia przed wylotem ze jednak polecę :mrgreen:
koniec końców teraz mogę to powiedzieć - na szczęście nie pojechaliśmy - bo pewnie nie bylaby mnie jeszcze w Polsce - ale Licze ze w końcu nie to skończy i granice znów nie otworzą i świat z powrotem stanie nie otwarty..