-
na moje oko to oczka troszke przejaskrawiłes w programie.
Spróbuj lampe skierowac w górę, skorzystac z swiatła odbitego moze ? Nie bedzie w oczach swietlików. Ujecie ciekawe, ale ja sie nie znam :) :cool:
-
Ależ świetliki w oczach bardzo mi się podobają ;)
W ogóle ostatnie zdjęcie bardzo fajne jest. Wszystko w zasadzie zgrane. Przerysowania wręcz dodają uroku. Ładne szarości.
-
Za _M - ostatni portret fajnie wyszedł, mnie też nie rażą błyski w oczach (są wręcz pożądane). Podoba mi się również martwa natura z pieprzem. Fajnie wykombinowałeś z kolorkami i białym tłem, czysto wyszło :)
A brakiem komentarzy się nie zrażaj, to normalne.
-
Podoba mi się GO i punkt widzenia.... oklepany ale fajny:)
-
Na poczatek chcialem podziekowac za zainteresowanie. Niestety dopiero teraz zauwazylem jakas dziwna pikseloze na nosie i rece - ciekawe z czego wynika.... z kompresji ??
A wbrew pozorom nie przejmuje sie mala iloscia komentarzy ;) Rozumiem, bo sam mam malo czasu. A poza tym pewnie jest wiele osob takich jak ja, ktore pewnie nie czuja sie na silach komentowac ;)
Ramzes_II: jesli chodzi o to przejaskrawienie to ja chyba mam cos nie tak z matryca w laptopie, bo jakos specjalnie to u mnie nie razi; natomiast co do lampy to hmmm... dziwna sprawa ale to bylo naturalne swiatlo, a bliki sa odbiciem okna i drzwi balkonu. A lampa dopiero sie kupuje za oceanem, bo za ta cene FL50R co u nas to ja bede mial lampe i ZD 50 ;)
-M: super ze bliki dodaja uroku wg. innych osob bo ja tez mam takie zdanie ;) ale martwia mnie te przerysowania bo to oznacza ze faktycznie albo do okulisty sie musze udac albo sprawdzic na innej matrycy ;)
agapiet: co do blikow to popieram; co do martwej natury to byl serio test 14-54 pierwsza godzina zabawy, a ze rodzinki nie bylo to robilem co bylo pod reka ;) a tak swoja droga chyba za bardzo sie napalilem na tego 14-54 bo co do ostrosci to sie spodziewalem nie wiadomo czego ;) ale teraz juz doceniam pozostale zalety oczywicie na miare moich mozliwosci
Wykrecik: super ze sie podoba GO - i w sumie pewnie oklepany faktycznie temat - tylko o ktorym to bylo zdjeciu ?? :) Ale podoba mi sie jedno Twoje stwierdzenie: "..nie ma krytyki szkodliwej - tylko brak krytyki przynosi szkodę." - popieram ;)
-
Przerysowania - chodzi o perspektywę ;)
-
-
1 załącznik(ów)
Dawno nic nie wrzucalem ;)
No to aktualizujemy... od razu sie wytlumacze, wiem ze przez te okulary to zdecydowanie albumowe ale skomentujcie pomijajac ten fakt ;)
M-5
-
Przy takim swietle,to za ciasno.Cala postac to tak,ale sama glowa?-nie pasuje moim zdaniem.
-
Nie mam pojęcia co mają okulary do albumowości ;)