-
@Rick van Dyke
parasolka jest badziewna na maxa i te 35zl IMHO to duza kwota. A co do halogenow to normalnie pojedynczy w Castoramie widzialem po 89zl a w Makro byla promocja i bylo o wiele taniej. Ekran to fajna sprawa jak sie go ma juz ... fajne tworzywo nieodbijajace swiatla (nie daje refleksow).
Kupilem tez czarna tkanine (4metry) tak wiec bede mogl robic cale postacie a nie tylko kadr powyzej pasa.... narazie nie testowalem
@mina
kurcze przegladalem fotki ktore zrobilem tej modelce i duzo jest z zakrytym okiem... a jak juz sa z odkrytym to sa to fotki ktore chce pozniej pokazac ;-) mam nadzieje ze nowa fotka Ci sie podoba.... troche wiecej oka widac :P
co sadzicie o tej fotce (chce ja za 24h wgrac na plfoto) tak wiec prosze o opinie i sugestie
-
milo, do Twojej przeróbki niestety materiał źródłowy nie był najlepszy. To nie Twoja wina oczywiście. Osobiście uważam, że nie każde zdjęcie nadaje się do zrobienia na czarnobiało.
Jeronimo, mnie się podoba, dobrze oświetlone, ładnie zrobione tło. Hmm, tak patrzę i patrzę... Być może w bardziej wyostrzonymi oczkami byłoby też ładnie. (minęło 5 minut patrzenia...) Wiesz co, cos bym jeszcze zmienił, czegoś mi jeszcze brak, ale nie potrafię zidentyfikować, czego. Po prostu jest ładnie, ale szczęka od razu mi nie opadła.
Pewniej bardziej doświadczeni nasi koledzy nam powiedzą
-
no tez mysle o lekkim wybieleniu bialek i wyostrzeniu oczu.... moze bardzo delikatnie skore rozmaze (ale to jeszcze zobacze... bo z tymi wlosami to pozniej jest zabawa, a nie chce skonczyc znowu na tym ze PSuje fotke)
-
Podoba mnie się:)
Jedyne co mi nie pasuje to troche dół fotki. Sam nie wiem czemu, jakoś za dużo tej bluzki (wg. mnie). Ja bym przyciął od dołu. Przyciął do guzika pod biustem :D
Pozdrawiam!
-
kurcze wrzucilem fotke na plfoto.. i skasowalem zeby wgrac ponownie zmieniona. Zapomnialem ze teraz nie mozna podmienic odrazu.... musze czakac 5dni :( buuu
-
Mi sie bardziej podoba ta poprzednia, glownie za sprawa bluzki...w wersji b&w stanowi dobry kontrasat dla tla, a ta biala...pomyslalabym o czyms lepiej podkreslajacym sylwetke, ta bluzka jest zbyt grzeczna. Cos ciemnego, gladkiego, jednokolorowego i bardziej przy ciele 8)
-
Kasia #1
http://plfoto.com/zdjecie.php?picture=597832
Tym razem moje fotka ale obrobiona przez mojego znajomego Nikeboy'a ;-) Chwilowo za obrabianie fotek sie nie biore :P
Zapraszam do oceniania na plfoto :) Pozdrawiam
-
no i kasia jest mrau :D
dla mnie troszku za duzo lewej strony scial bym do sweterka tak jak z prawej a reszta spoczko :D ciekawy wyraz twarzy no i ja bym delikatnie jeszcze rozjasnil bialka oczu, by jeszcze bardziej przykuwaly uwage :D
powodzonkla i nie poddawaj sie ale nastepnym razem ty obrabiaj zdjecie :D
-
fotek z kazdej sesji mam ok. 200-300 i obrabiac obrabiam.... a jak na plfoto co 5dni moge wgrac cos to wole zeby obrobil to moj znajomy. Zreszta ja na poczatek musze sobie dobrze skalibrowac monitor :P
-
podobnie jak drax... chociaz dla mnie jest jeszcze lekko nie doswietlone...