Grizz jeszcze pracuje przy galerii. Jak skończy... Długo nie było wiadomo gdzie ten błąd siedzi....
Wersja do druku
https://youtu.be/SvZS4fB3Kgg
Krótki filmik z M1 II, niestety wersja tylko w 720p. Z czasem powrzucam więcej materiału już w jakości FHD.
Dzięki,
A my na to, że trochę nieuważnie czytasz ;-) Do dwóch korpusów E-M1 Mk II i do 6 obiektywów to maksymalna liczba sprzętu "łapiąca się" na jeden pakiet obsługi PRO Service Elite. Zatem, aby wejść do programu Elite wystarczy posiadać tylko jeden korpus i jeden obiektyw:-P
No ale to działa tak, że trzeba sobie kupić taki pakiet co nie Jacku? Nie tak, że jak kupię 2 E-M1 II to automatycznie dostaję Elite, a tak chyba autor wypowiedzi zrozumiał.
Pakiety Advanced i Elite w ramach Service PRO są odpłatne. Nie słyszałem, aby nabywca 2 korpusów E-M1 Mk II i 6 obiektów "z automatu" dostawał usługę bezpłatnie (tu edycja, dopisana dalsza część zdania:), ale mam nadzieję, że się jednak mylę :-). Wg założeń, podana liczba korpusów i szkieł jest maksymalną liczbą wyposażenia, jakie będzie obsługiwane w ramach danej usługi serwisowej.
W Bielsku-Białej w dniach 3-4 grudnia w centrum handlowym Sarni Stok będzie miał miejsce mały event Olympusa, na którym będzie można zobaczyć m.in E-M1II. Jeżeli ktoś ma ochotę się wybrać to zapraszam.
Nie mogę się już doczekać kiedy Olek trafi w moje ręce. Byle do 14 grudnia :D Zobaczymy wtedy jaka naprawdę z niego bestia ;)
Bezzebna
E tam, zapowiada się bardzo dobrze. Jak się okaże, że jest kompletnie do niczego, to się go zwróci i tyle :D Mam przeczucie i pobożne życzenie, że się tak jednak nie okaże. Zobaczymy. Tak czy inaczej jest mniejszy i lżejszy od lustra, przez to dużo wygodniejszy (choć już widzę, że do niektórych szkieł grip się jednak przyda). Ja nie robię ślubów w jaskiniach, nie potrzebuję iso 100k ;)