Ostatnie zdjęcie piękne, daje po oczach. Pozdrawiam.
Wersja do druku
Ostatnie zdjęcie piękne, daje po oczach. Pozdrawiam.
536.B swietne.
Wolę pierwszy "z ręki", ten drugi jakiś taki błeeee ;)
Próbowałem się kiedyś bawić zdjęciami w taki sposób "pojechanymi" czy "zakręconymi" (obracanie aparatu wokół osi obiektywu) ale zaniechałem tego z tego względu że choć ciekawe to są nieprzyjemne odbiorze... może trzeba by to rozmycie trochę zmiękczyć? tak jak to drugie zdjęcie? na nim nie ma wrażenia wyrywania oczu
Ja mam właśnie to co opisał Jan_S czyli pierwsze zdjęcie jest dla mnie nieprzyjemne w odbiorze ale nie dlatego, że złe czy tez dobre. Po prostu mój organizm dziwnie reaguje na nie i po kilkunastu sekundach mam dość. Bardzo ciekawe zjawisko, bo chyba po raz pierwszy mi się coś takiego zdarzyło. Teraz już nie dziwię się jak na niektórych kanałach dają ostrzeżenia o różnych efektach, które mogą się pojawić i wpłynąć na organizm - na przykład stroboskopowych.
Chyba wiem co musiałbym złapać aby efekt był jeszcze bardziej taki powodujący wirówkę w odbiorze. Wiem nie tylko z tego miejsca, że zdjęcie ma nieprzyjemny wpływ na inne osoby powodujący dyskomfort w oglądaniu. Oczywiście nie na wszystkie ale jest to spora grupa. Mnie osobiście to zdjęcie ogląda się normalnie.
Będę na przyszłość umieszczał ostrzeżenia takie trochę w moim stylu "UWAGA OGLĄDANIE MOŻE SPOWODOWAĆ POTRZEBĘ CZYSZCZENIA MONITORA Z TWOJEGO OSTATNIEGO POSIŁKU" ;) :)
Jeszcze parę takich fotek i przed wejściem do tego wątku będzie się pojawiała plansza
;) :pCytat:
Uwaga!!!
Wątek zawiera obrazy przeznaczone dla osób pełnoletnich oraz obrazy mogące wpłynąć na sposób postrzegania rzeczywistości !
Jak by tam byly ze trzy gole cyce to bylo by dobrze.A tak sie kazdy czepia i wlos na czworo dzieli.
Masz rację :D
Ew. niech kolega zawnioskuje o zmianę tytułu na "CzarMaX-owy zawrót głowy" ;)
Czarus,
ja chce golizne,
WYKONAC
pozdrowionka
Proszę Cie bardzo :D
Załącznik 103467
Myślę, że CzarMaX wybaczy ;)
Podziwiamy na maxa fantazje CzaRmaxa:grin:
536 - aż mi się w głowie zakręciło, a obiad w gardle stanął :shock:, efektowne :grin:
Po prostu cycki dawaj Czarus, takie najzwyklejsze polskie bimbalki, moga byc bez twarzy, nikt sie nie dowie, ze to zony, mozesz zrobic jak spi:)
pozdrowionka
Boże czytam i oczom nie wierzę - dwie foty z zoomowania a tyle wpisów i to O CYCKACH :D. Banda zboczeńców!!! ;):). Zoomowanych cycków Wam się zachciało? Czekajcie, czekajcie mam pomysł ale to nie tak szybko bo musi się okazja nadarzyć :). A może mądrale, któryś z Was zrobi zooming fiutka? :D. A co jak zrobię taki zooming cycków, że już więcej w życiu do rąk nie będzie chciało Wam się ich wziąć? ;) :) To ja myślałem, że jestem mały zboczeniec ale ja przy Was to pikuś, ja przy was to jak cycek miseczki A do miseczki E :D
oczęta bolą od zoomów, że hej ;)
Cycków dzisiaj nie będzie :)
BĘDZIE
537. Coś co wygrzebałem z czeluści dysku :)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...1&d=1383099496
538. I inna obróbka.
https://forum.olympusclub.pl/attachm...0&d=1383099493
Podoba mi się ta inna obróbka :)
Nie no inna obróbka jest ok. Dawaj ten efekt zafajdanych monitorów :)
Czarus,
ze ten samochod, to tam romantyczne bang bang stajl?:)
Dawaj cycki, a nie juz po...
pozdrowionka
537. ta kępka trawy wygląda mi jak tyłek skunksa:grin: .
538. się podoba
Czy ktoś tu cierpi na chroniczny brak cycków - mówię o trzymaniu ich w rączkach? ;) :). Ahutta ja wiem co Ty chciałeś wypatrzeć w lusterkach - CYCKI!!! ;) :).
Idzie Ahutta przez forum i spotyka Janeczka. Janeczek się pyta.
- Ahutta z czym się kojarzy dzisiejsze zdjęcie Robtora p.t. "Widmo"?
- Z cyckami!!!
- A dla czego?
- Bo mnie wszystko się kojarzy z cyckami!!
- To tak jak mnie więć przybijmy się cyckami :)
Próbowałem być zabawny, wiem nie wyszło :)
Robotor masz niezłe porównania, rzeczywiście wygląda to jak d_u_p_a skunksa.
Moi Drodzy a może teraz dla odmiany pogadamy o D_U_P_A_C_H zamiast o cyckach. Lubicie wygolone czy nie? HAHAHA :D. A może jak to co niektórzy mi sugerowali to foty powstawiacie własnej roboty jakie lubicie he? ;) :D
Cissic nie będę wstawił zoomowanego tego o czym pomyślałem bo jednak mam trochę zahamowań na tle publicznym hihi ;)
:lol: cycek & cycek, ale tytułu nie zmienię :) .
Ale ja się tego wcale nie wypieram :mrgreen:
Jaaa, uhmmm, myślałby kto :p
---------- Post dodany o 10:43 ---------- Poprzedni post był o 10:42 ----------
Już jest TWA, nie ma sensu konkurencji robić, to nie polityka ;)
Eeee - tam się jakieś smęty zapodaje a nocne rozmowy o cycach poparte fotami będą hitem? Toż to przecież przebijemy dwa najpoważniejsze i najpopularniejsze wątki tego forum Co Cię ucieszyło lub wkurzyło i dzieki temu spadnie im oglądalność co może wpłynie, że prowadzący tych wątków będzie mniej marudził. Ja mogę robić za skarbnika Bractwa Cyców i pobierać opłaty za oglądanie :D
[QUOTE=CzaRmaX;1020652Ja mogę robić za skarbnika Bractwa Cyców i pobierać opłaty za oglądanie :D[/QUOTE]
A jako jedna z usług "powiększanie piersi za poprzez przykładanie rąk". Cena 10zł. W przypadku braku efektów, zwracamy pieniądze :mrgreen:
Zara przyjedzie walc, znaczysie walec i was wywalcuje, znaczy się wymoderuje za gadanie o cycach i brak fotek o takowych :)
Normalnie Kaszpirowski :shock:
Kaszpirowski to tylko liczył a my będziemy nie tylko liczyć kasę ale i mieć z tego cielesne przyjemności :)
Mój wątek i pozwalam wszystkim ględzić o czym chcą :)
Wiecie co? Wstałem dzisiaj lewą nogą ale mi się poprawiło przez to głupie pisanie o cycach :D. Jednak w cycach jest moc w cycach jest potęga :D
Co by tu jeszcze dodać? Cyce wszystkich krajów łączcie się!!! Łączcie się w moich rękach :D
Ględzicie, smaka robicie a fotek nie wstawiacie :lol: