mówicie i macie Bodzio i Biker........
Załącznik 65640 Załącznik 65641 Załącznik 65642
Załącznik 65643 Załącznik 65645<< a to mój rumak......:mrgreen:
Załącznik 65646
Wersja do druku
mówicie i macie Bodzio i Biker........
Załącznik 65640 Załącznik 65641 Załącznik 65642
Załącznik 65643 Załącznik 65645<< a to mój rumak......:mrgreen:
Załącznik 65646
wczoraj znów tam byłem...piękna trasa i niełatwa....
Załącznik 65669 Załącznik 65668...to już ostatni....pędzę na metę...
Załącznik 65670 Załącznik 65671 Załącznik 65672 Załącznik 65673
Załącznik 65674...wielcy wygrani......
...i reszta....Załącznik 65675
on już też poza podium :wink:Załącznik 65676
Piękna trasa, tylko te betony na mecie do niej nie pasują :wink:.
...to nie betony...to amiteatr ;-) postkomunistyczna pozostałość w parku...teraz to tylko w niedzielę ludziska tam grilują jak w odwiedziny do chorch zajadą....:-D
:wink:świetne te fotki, tym bardziej że ja z dzieciakami tak zaczynałem przygody z rowerami. Teraz to ja wolę na takie imprezy patrzeć przez objektyw. dawaj do wiwatu !!!!!!!:wink:
Tak tak 107 to ja :).
Trasa rzeczywiscie jest świetna mocno mnie zaskoczyła swoim zróżnicowaniem oraz tym ile wymaga od kolarza wytrzymałosci i techniki.
Mimo ze mieszkam całkiem niedaleko to nigdy po parku w Reptach nie jezdziłem zawsze kojażył mi sie z asfaltowymi alejkami, to co zobaczyłem na wyścigu przerosło moje najśmielsze oczekiwania.
Oglądam nie pierwszą relacje zwyscigów ... i jedno wiem żadne zdjecie nie oddaje tego co czuje startujay.
Tam trzeba być , startować ... na początku przepychać się łokciami ... uważać żeby zawsze być w tym miejscu w którym trzeba i w razie czego zaatakować ... wyprzedzić wszystkich słabszych, złapać tempo pozwalające ukończyć wyscig tak żeby po minieciu mety mieć świadomość tego ze kolejnych 100m juz nie przejade :).
W amatorskich startach jak sie zrobi taki wyścig że na końcu się jest poprostu martwym to nie wazne jest miejsce ... ważne jest poczucie ze dałem z siebie wszystko :) i najlepiej aby został poprawiony wynik z zeszłego roku.
Tak jak w fotografi ... żeby następne zdjęcie było lepsze od poprzedniego ... złapane w ten jedyny własciwy sposób, w jedynej właściwej chwili ...
Czego sobie i wam życze :)
Pozdro
Tropic -> priv
a na koniec tak poskładałem....
http://youtu.be/plRD9GVDi0g
z racji że ostatnio nosi mnie po wsiach i polach....zapolowałem na zwierzaki....
1
2