Odp: Olympus OM-D - gdybania przed premierą
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
Wychodzi na to, że jakiś dziwny jestem. Kupuję aparaty najwcześniej 3 lata po premierze, za relatywnie małe pieniądze.
zebys nie czul sie w tym samotny , podpowiem ze wielu tak ma , ja tez tak kupuje
Cytat:
Zamieszczone przez
nightelf
Zawsze jest coś nowego co można jeszcze wprowadzić do aparatu.
Ja to bym chciał np sterowanie okiem :)
Z jednej strony piszą, że wizjer będzie o rozdzielczość VF2, z drugiej że to coś specjalnego, ciekawe.
Ta nowość ma już 17 lat (EOS 50E, 1995).
darkelf, było, coś się zmieniło od poprzedniej strony?
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Moja nie tylko wie ile kosztują moje graty, ale jeszcze doradza kiedy i co kupować, gdy mam rozterki zakupowe. Podpowiada również rzeczy, które jeszcze mogłyby mi się przydać.
Sadzisz,ze nikt nie wie dlaczego jest taka wyrozumiała :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Centus
zebys nie czul sie w tym samotny , podpowiem ze wielu tak ma , ja tez tak kupuje
Bo Ty jesteś z tej dzielnicy Polski co ludzie też tak mają jak Krakusy, a może i więcej (bardziej jak Szkoci):)
Cytat:
Zamieszczone przez
Jasand
Bo Ty jesteś z tej dzielnicy Polski co ludzie też tak mają jak Krakusy, a może i więcej (bardziej jak Szkoci):)
Eeeee tam, trochę przesadzasz. :-D
Cytat:
Zamieszczone przez
Karol
To jest bardzo ciekawe zjawisko - im więcej sprzętu i im sprzęt ten jest lepszy, tym większy niedosyt wśród rzeszy fotografujących i parcie na nowości, przeświadczenie, że już niedługo objawi się jakiś święty graal...
Niestety manipulacje producentów powodują, że kolejny nowy model pośród swoich kilku świetnych cech, przez przypadek ma kilka wad, albo słabszych parametrów. Ale w kolejnym modelu poprawią... A jakby ktoś mimo wszystko był zadowolony to zaprojektuje się trwałość, że i tak się zepsuje po gwarancji.
niezle :)
Niech tylko odslonia ten viewfinder...
a źródłem tych zdjęć jest?
IMHO to są te fejki które już były wcześniej
Fejki, fejki. Proporcje body-szkło są złe - body miałoby 40mm wysokości :D