Odp: O perspektywie, ogniskowej i takie tam (wydzielone z wątku o Fuji X10/X50)
Cytat:
Zamieszczone przez
fret
OK, jest strona, wg mnie o wąskim zakresie specjalizacji... jeśli Ciebie ta tematyka ciekawi i działasz w tym temacie to ok.
Mnie, jak widzisz w mojej galerii interesuje co innego.
Ale mimo wszystko jeśli działasz na naszej stronie, chcesz krytykować ludzi tu występujących to może pokazałbyś co potrafisz u nas a nie wstawiał linki do innych stron.. To takie moje skromne zdanie i tyczy jeszcze kilku innych krytykantów.. I nie chodzi wcale o to , że boję się krytyki..
Determinacja i upór we wzajemnym dop.eprzaniu sobie godne lepszej sprawy :)
To tak ogólnie, patrząc na cały ten wątek.
To ja dam coś z perspektywą związanego na zgodę:
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
OK, jest strona, wg mnie o wąskim zakresie specjalizacji... jeśli Ciebie ta tematyka ciekawi i działasz w tym temacie to ok.
Mnie, jak widzisz w mojej galerii interesuje co innego.
Ale mimo wszystko jeśli działasz na naszej stronie, chcesz krytykować ludzi tu występujących to może pokazałbyś co potrafisz u nas a nie wstawiał linki do innych stron.. To takie moje skromne zdanie i tyczy jeszcze kilku innych krytykantów.. I nie chodzi wcale o to , że boję się krytyki..
zdublowało się
Ten wątek pędzi jak chińska gospodarka. Przestałem nadążać i już mi się pomieszało, w którym odcinku Ridge spał z Brooke a w którym Taylor z Erickiem.
Zastanawiał się może któryś z moderatorów nad przeniesieniem wątku do działu humor? :)
...bo patrząc z perspektywy tych kilkudziesięciu stron, chyba nadszedł już czas.
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
OK, jest strona, wg mnie o wąskim zakresie specjalizacji... jeśli Ciebie ta tematyka ciekawi i działasz w tym temacie to ok. <br>
Mnie, jak widzisz w mojej galerii interesuje co innego. <br>
Ale sensem mojego życia i pstrykania nie jest wstawianie zdjęć na strony internetowe :) zarzuciłeś mi, że nie robię zdjęć, to pokazałem Ci, że coś tam jednak robię. Może tu znajdziesz coś ciekawszego: http://www.cyberfoto.pl/akt-portret-...aj-patataj.htm
Ok , zaglądnę , teraz pracuję ... (no tak wyszło :wink: )
---------- Post dodany o 10:03 ---------- Poprzedni post był o 10:00 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
lukasz78
Ten wątek pędzi jak chińska gospodarka. Przestałem nadążać i już mi się pomieszało, w którym odcinku Ridge spał z Brooke a w którym Taylor z Erickiem.
Zastanawiał się może któryś z moderatorów nad przeniesieniem wątku do działu humor? :)
...bo patrząc z perspektywy tych kilkudziesięciu stron, chyba nadszedł już czas.
Nie, nie to jest polski serial. Wiemy już , że Hanka Mostowiak nie żyje.. ale co dalej? Co zrobi albo raczej z kim - Marek Mostowiak.. ?
O rany!
Przebrnąłem przez cały wątek i jestem pełen podziwu dla tymczasowego :D
Tak Was ogłupić! Pisze bzdury (którym sam zaprzecza w swoich "ilustracjach") przez 37 stron a Wy, nie dość, że dajecie się wciągnąć w bezsensowną dyskusję, to jeszcze zaczynacie się żreć miedzy sobą.
Opamiętajcie się ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
O rany!
Przebrnąłem przez cały wątek (...)
O jeny!
Ty to masz zdrowie :wink::-P
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
O jeny!
Ty to masz zdrowie :wink::-P
Bo to wciąga! :D
Jak napisał mninb:
Cytat:
Zamieszczone przez
mynameisnobody
...czyta si jak Ludluma czy innego Grishama!
:mrgreen: