Fajne listki fajne :)
Wersja do druku
Fajne listki fajne :)
Tak rosło. :) Matka Natura wie, co dobre. :-P
Rosło za wysoko, żebym mogła inny listek przesunąć i zaczepić o coś, żeby nie wlazło w kadr. Zresztą, tylko ten był tak oświetlony. :)
Nie będę oryginalny... 158 bardzo mi się podoba :) 159 też ma coś w sobie :)
woda fajna listki też ;)
pzdr
158- wybacz widzę to troche inaczej, łodyżka i jaskrawość listków zbyt intensywnie przyciąga wzrok na czarnym tle i powoduje to, że brakuje mi tutaj trochę przestrzeni. Bardzo natomiast podoba mi sie jesienne odbicie na 159 gdzie harmonia barw tak ładnie pastelowo rozłożona w kadrze zatrzymała mnie naprawdę na dłużej.
Ja tez zatrzymalam dluzej wzrok na Wodzie, ktora rownie dobrze moglaby byc jakims abstrakcyjnym malowidlem :grin:
Listek bardziej agresywny, ale tez ciekawy, mnie akurat nie przeszkadza takie zestawienie kolorow, wrecz przeciwnie mysle, ze to jest zaleta tej fotki.
Bardzo lubię jesienną wodę, niestety, w tym roku była prawie nieosiągalna. Cały październik albo chmurzyło, albo lało i nic prawie nie dało się zrobić. :(
160. listki w czerwonym
i moje kochane wiercipięty
161. Chrupek
162. Jaga
Jedyny sposób, żeby na chwilę przycupnęły, to dać im coś pysznego. :)
Listki mi sie podobają. Ładnie się komponuje ich czerwony kolor z niebieskim tłem
Wierzę, że Chrupek i Jaga to wiercipięty, ruchliwe stworzonka, ale pomimo tego szkoda, że użyłaś lampy. Wydaje mi się, że lepiej i dla zdjęć i dla gryzoni byłoby, gdybyś fotografowała je w naturalnym świetle.
Nev, weź im walnij jak się ociepli jakąś sesję... trawki pierdółki te sprawy, bez tej kanapy :wink: