Jest szansa, że właśnie następca będzie miał już dopracowany wizjer. Za 43rumors.com:
Wersja do druku
Jest szansa, że właśnie następca będzie miał już dopracowany wizjer. Za 43rumors.com:
a mnie ciekawi zupełnie inny aspekt..
wobec tego że będzie zapewnione pełne i komfortowe (tu nie jestem pewien ze względu na plotki o siakimś adapterze(?)) wsparcie dla obiektywów 4/3 to czy utrzymają się one dalej w produkcji i wsparciu producenta (nowy firmware) ? Sądzę że nowy człowiek w systemie szczęśliwy własciciel OMD - może odczuć potrzebę posiadania choćby 50-200swd lub 12-60swd a nawet sigmy 150 - bogatość rynku wtórnego jest przy tym dyskusyjna...
Czy wypuszczenie mE-7 ograniczy technologie wsparcia obiektywów 4/3 tylko do aparatu (lub linii aparatów) z wyższej półki - rozumianej przeze mnie jako te kosztujące od 6-7tyś> czy też doczekamy się adaptacji do serii PEN.. ? Odpowiedz jest dla mnie istotna gdyż w przyszłym roku planuje zakup zuiko 7-14 oraz 50-200swd i zastanawiam się czy by czerpać przyjemność z dobrodziejstw techniki roku 2013 będę musiał dorzucić kupę pieniążków na mE-7 czy może dostane to wszystko w EPL-7 ?
Na dzień dzisiejszy jest zbyt wiele pytań bez odpowiedzi..
Pozdrawiam
obawiam się że ta hybryda będzie kosztować więcej niż 7 tysi...
Może się okazać że e-7 będzie za drogie?
E-5 Ma wciąż wygórowaną cenę dlatego się ta sprzedaje.
Ale w sumie Olek zazwyczaj wypuszcza dość drogie produkty, tylko niech wreszcie wypuści!
ja będzie dobra, to cena nie będzie tak przerażać ;-) poczekajmy na premierę a potem na testy...
Jak sensownie da się do tego E7 podpiąć moją szklarnię 4/3 (a takie jest zalożenie) i będzie ergonomiczy (czytaj - niemały - mam duże dłonie) to będzie mój kolejny zakup.
tak... mikro mnie nie kręci właśnie przez małą wagę i wielkość... czekam da 'duże' 4/3... :-)