Dzięki za wizytę i wpisy :-)
Muminek miło mi :-)
Wracam nad Wisłę. Kilka kadrów z jednego miejsca, woda tam fajnie kręci, że przy dłuższym czasie można uchwycić ciekawe "wiry".
165.
166.
167.
168.
169.
170.
Wersja do druku
Dzięki za wizytę i wpisy :-)
Muminek miło mi :-)
Wracam nad Wisłę. Kilka kadrów z jednego miejsca, woda tam fajnie kręci, że przy dłuższym czasie można uchwycić ciekawe "wiry".
165.
166.
167.
168.
169.
170.
Oprócz wirów, bo efekt kapitalny, to 168 bardzo mi przypadło do gustu.
super, fajnie wykorzystałeś nurt rzeki, no i wiry. rzeczywiście dobrze kręci w tym miejscu. Może masz tam jakieś główki, albo kamienie na dnie?
Bodzip, Abir dzieki :-)
Tak są tam takie jakby małe kaskady z kamieniami, które widać nieco miedzy brzegiem (ale patrząc do prawej krawędzi kadru, bo to taka mała zatoczka), a tym samotnym drzewem, Przy bardzo niskim stanie wody jaki jest obecnie, woda sie burzy, falując nieco i tworzy się coś w rodzaju piany, która na dłuższym czasie daje taki właśnie efekt. Czas naświetlania to mniej wiecej 8 sekund.
Podoba mi sie wrzutka z nad Wisly :-)
165. jak "Krzyk" Muncha :D Piękna wrzutka wiślana.
mniaaam . bardzo zacne kadry !! wiry fajne. podczas kolorowej jesieni mają wielki potencjał :)
Nie dość że bardzo dobre kadry to jeszcze z pomysłem. O ile tych pierwszych jest całkiem sporo czy tu na forum czy gdzie indziej to pomysłów już mniej. Ty masz jedno i drugie. Gratulacje bo miło się ogląda !
166 podoba mnie się najbardziej. Poziome kadry bardziej mi w tym przypadku odpowiadają, chodź efekt wiru na 165 aż wciąga w to zdjęcie.
Jestem pod wrażeniem dwóch ostatnich wrzutek, lubię takie smaki, bardzo mi się podoba, moje wyrazy.
piękne zdjęcia.
rozumiem, że wiekszość zrobina "S"?