208. No jakby to powiedzieć i nie skłamać? Chyba prawdziwe staje się powiedzenie "GRYŹ GLEBĘ" :D
Załącznik 78027
Wersja do druku
208. No jakby to powiedzieć i nie skłamać? Chyba prawdziwe staje się powiedzenie "GRYŹ GLEBĘ" :D
Załącznik 78027
209. Mam jakiś duży sentyment to prostopadle bujających przed kit'em tramwai :)
Załącznik 78065
210. Ktoś się zapyta i co z tego, że masz!!! Na co ja odpowiem - BO OKRĄGLAK MUSI BYĆ hehe :D
Załącznik 78066
A dla mnie 209 lepsze. Mniej okrągłe. ;)
pozdr
"Radiologiczne" to dobre określenie :lol:
Jakis czas temu, gdy zaczynałem na tym forum, spodobało mi się, ze mogę mieć własny, "autorski" watek.
Ty, ledwo zacząłeś, już założyłeś kilka wątków "ku uciesze gawiedzi". Odnoszę wrażenie, ze w tego typu watkach, ludzie wklejają zdjęcia, których by w swoim wątku, z różnych powodów, nie pokazali. Dlatego większość wątków "ku uciesze gawiedzi", prędzej czy później umiera.
176-179 bardzo ciekawe, i sam motyw aż sie prosi o zrobienie tego "nie-z-reki" na jakimś dłuższym czasie, ze statywu. Szkoda że w krakowie nie było czegoś takiego.
No i co z tego? Gdyby były same wątki autorskie to byłoby z lekka nudno bo każdy wstawia pewne określone zdjęcia tego co lubi robić. Jakieś poboczne watki dają możliwość wstawienia czegoś innego co gdzieś tam zalega, pośmiania się, oderwania i czegoś tam jeszcze. To czy żyją dłużej czy krócej zależy od "gawiedzi" a jak się przy tym "gawiedź" pośmiej to bardzo dobrze gdyż śmiech to zdrowie :)
No niestety w Warszawie byłem przy okazji świąt u rodziny a na Starym Mieście na spacerze gdzie byłem ja, dziecko, żona, wózek oraz jeszcze 5 innych osób z mojej rodziny co wiązało się z biegiem. I tak dobrze, że znalazłem jakąś wolną latarnię o którą mogłem się oprzeć bo "ludziów" było jak "mrówków", gdzie każdy chciał coś cyknąć ;). Kilka fotek zrobiłem na jeszcze dłuższym czasie ale ich tu nie wstawiałem gdyż uznałem, że najlepszy efekt jest na takim czasie aby było widać ruch oraz w miarę jeszcze gwiazdki. No cóż ja mam rzadko możliwość zrobienia normalnych fotek bez zbytniego poganiania :)
To teraz takie nocne klimaty z budynkami.
211. Jakby nie patrzeć za życia Kopernik też bujał głową wśród gwiazd :)
Załącznik 78209
212. Tramwaj już przed katedrą nocą u mnie bujał a dzisiaj tramwaj przebujał katedrę i zostawił ją samą na pastwę Olka :)
Załącznik 78210
Ostatnio same rudery z Łodzi krążą po tym forum jakby niczego innego nie było:). Nie mam nic nowego ale coś ze staroci odgrzebałem czego jeszcze tutaj nie wlepiałem. BO W UĆ TEŻ BYĆ KOLOROWO. TO MÓWIĆ JA MAKUMBA MURZYNEK BABO Z NAZI BLACK AFRIKA KORPS CO STUDIOWAĆ NA PRZYMUS WASZEGO JĘZYKA W UĆ :)
213.
Załącznik 78286
214.
Załącznik 78288
215.
Załącznik 78287
216.
Załącznik 78299
217.
Załącznik 78292