Już ktoś komuś coś napisał o wrzucaniu zajawek na OC, celem reklamy prywatnych stron :)
Wersja do druku
Już ktoś komuś coś napisał o wrzucaniu zajawek na OC, celem reklamy prywatnych stron :)
No i to chyba będzie z pożytkiem dla tego wątku...
[off topic]
zdjęcia z działu portrety nie są złe, jedno czy dwa ogląda się z ciekawością i miło na nie popatrzeć... ale w większej dawce już nie bardzo - wszystkie są jakieś takie "bardzotakiesame".
Zbiór "Resort" - no cóż, moim zdaniem akurat najsłabszy, jest na tym Forum kilka osób które lepiej sobie radzi z fotografowaniem brzydkich tematów
Wnętrza - produkcja seryjna z dobrej maszyny obsługiwana przez wysokowykwalifikowanego operatora - zachwyciły mnie swą urodą dokładnie tak samo jak uroda trzydziestego czwartego mercedesa stojącego na placu fabrycznym wśród dwustu dokładnie takich samych pojazdów
Wesele - słabo, maniera, niestaranne kadrowanie, brak selekcji... Nie wiem dlaczego, ale jest tam takie zdjęcie gdzie jedna z pań ma otwartą i wykrzywioną buzię a ręką wykonuje gest jakby chciała podnieść sukienkę - może w zabawie, w tańcu to wyglądało fajnie ale na zdjęciu, gdy ruch i gest zostały zamrożone wygląda to mocno niekorzystnie. Ja bym tego nie ośmielił się publikować...
[/off-topic]
tyle narzekania, żeby nie było że tylko narzekam, to tak jak zaznaczyłem powyżej - na te dwie foty z #324 miło popatrzeć
To może mały landszafcik?Kodak 100.skan Rossman, aparat mjuII
heheh, obrazek taki Ci wyszedł, że aż by się chciało dosiąść jakiegoś konika i pognać galopem aż po linię horyzontu...
Bardzo przyjemny obrazek.
Dobranoc,
Psix, Biometar 80/2.8, Ektar.
Dodaje - to samo rozkopane wyro.
Rozkopany śnieg.
Yashica 124G, Ilford FP4+
Kolorowe kwiatki: