Piękne ptaszory.
Widoczki zresztą też fajowe.
Wersja do druku
Piękne ptaszory.
Widoczki zresztą też fajowe.
No coś takiego, gulaszowe ptaszki :) Ładne bardzo, a rudzik the best.
Pięknie pokazujesz krajobrazy z Madery. 73, 75-76, 81 (super), 84, 87 to moi faworyci. Aż mnie zachęciły do wyjazdu :-) Ptaszki też niczego sobie.
Mi też rudzik najbardziej się spodobał :)
To pozostałości wrzośców drzewiastych, które niestety kilka lat temu strawił pożar, wyglądają bardzo malowniczo. Piękne kadry.
Oooo super, że udało się sfotografować ptaki :)
Rudzik wygląda przepięknie w tej ramce z gałązek, z tych dwóch zięb wybieram ostatni kadr, tutaj ładniej zapozowała, pliszka górska też niczego sobie. Gratulacje za wszystkie gatunki :)
dziękuję za odwiedziny :)
dokładnie :)
polecam zdecydowanie :)Cytat:
Zamieszczone przez Farensbach
nie będę ukrywać że liczyłam na Ciebie Marcin jeśli chodzi o te drzewa i informację co im ię mogło stać i co to w ogóle za roślina
szkoda tego pożaru - choć nie powiem drzewa naprawdę robią wrażenie mieniąc się i srebrząc tam na stoku
i o to chodzi - to forum nauczyło mnie tak wiele z zakresu rozpoznawania różnych gatunków ptaków, że jestem mega zadowolona i bardzo dziękuję za te lekcje biologii :)Cytat:
Zamieszczone przez Muminek
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
i dokładam kolejną porcję Madery - to w dalszym ciągu kadry z okolic Pico Areiro
92. z dalsza
Załącznik 208954
93. i nieco bliżej
Załącznik 208955
i to co było nam dane podziwiać raniutko skoro świt - oj warto było wstać by zobaczyć to morze chmur pod naszymi stopami
94.
Załącznik 208956
95.
Załącznik 208957
96.
Załącznik 208959
95 i 96 - eeech zazdroszczę :)
Ulka, czemu Ty nie śpisz ?
Piękne zdjęcia... rudzik, 83. 85. i 94. najbardziej mi zaimponowały :grin: