Robal zarowno z laki jak i spod drzewa podoba mi sie :-)
Wersja do druku
Robal zarowno z laki jak i spod drzewa podoba mi sie :-)
Przeglądanie Forum po wyjazdowej nieobecności zaczynam od tego wątku. Bardzo fajne poranne foty.
Chciałem pokazać jak wygląda Dolina Regetowska z góry. No nie ma takiej możliwości - wszystkie szczyty zalesione. Za wyjątkiem Jaworzyny, z której zdjęcia już były.
Postanowiłem przejść na przełaj przez łąki i nim poszedłem na Kozie Żebro, to z jego masywu, z granicy lasu zrobić panoramy.
Część z Was była na Rotundzie, więc wie jakie jest podejście :mrgreen: To teraz widok jakby z boku :-P
Więc dziś same panoramy. Po prawej stronie zdjęć to Jaworzyna Konieczniańska, pośrodku Beskidek (chyba - tak mi ze szlaków wynika), na lewo właśnie Rotunda.
Wszystkie składane Huginem. Sugeruję klikać do oporu.
1444. Załącznik 123330
1445. Załącznik 123331
1446. Załącznik 123332
No dobra, nie odmówię sobie tej przyjemności: "pokaż swój kibelek" :mrgreen: - to tak a'propos tego fajnego wątku Henia :)
Stał sobie w dzikim lesie niedaleko ambony w masywie Koziego Żebra. Obok myśliwi mieli jeszcze wędzarnię.
1447. Załącznik 123333
panoramy dobre. 1446 najfajniejsza - wg mnie.
a kibelek to mercedes wśród wychodków:mrgreen:. z tak solidnego materiału to jeszcze nie widziałem. w środku się siada czy na narciarza?:mrgreen::roll:
Kibelek i wędzarnia :roll:
Nie brzmi to zachęcająco :-P
Robalki fajowe.
Pozdrawiam.
Powinni Tobie jakąś nagrodę przyznać. Właśnie odkryłeś nowy gatunek ptaka "Chmurzaka pierzastego" :).
Załącznik 123334
Niezły gigant ale co się dziwić jak tam same X X X X X X biegają po tej dolinie rentgena :). Powiedz, że się za bardzo nie napromieniowałeś? Bo jeżeli tak to zaczniesz popełniać takie same foto pierdoły jak ja ;) :)