Bajecznie się bawiliście :grin:, mogę tylko żałować, że mnie tam nie było :roll:
Wersja do druku
Bajecznie się bawiliście :grin:, mogę tylko żałować, że mnie tam nie było :roll:
Prawdziwy artyzm.
Spoko! To nie było nasze ostatnie spotkanie:-)
Pani B,
Profesor Wieprzu9b - żondzi!!!!!
Genialna fota!
Gratulacje za świetny kadr i moment uchwycenia, i dla Wieprza za klasę!!!!
Wieprz pokazał jak wspaniałą i pełną dystansu do siebie oraz dowcipu i ekspresji jest nietuzinkową świnią!
Dzięki Wieprzu.Szacun.
Obawiam się tylko, czy na którymś z kolejnych zlotów z tego całego uwielbienia nie zeźremy Wieprza upiekłszy Go wcześniej na ruszcie ;)
rewelacja. zdjęcia ogląda się tak miło mając w pamięci atmosferę tego pleneru, ile było śmiechu i zabawy.
jestem przekonany, że wieprz ma już stałą robotę na zloty. zrobi się z tego taka nowa świecka tradycja, zmieniać będą się tylko rekwizyty (o co zadba szanowna bufetowa:grin:)
chciałbym wybrać faworyta i sam nie wiem które zdjęcie nim jest. mocne zdjęcia i tyle
W końcu nadrobiłem spore zaległości.
Sesja z wieprzem genialna, brawo dla modela, od tej strony wieprza nie znałem. Najbardziej mi podchodzi wieprzu1b i 9b.
Model hades "w bramie" świetny.
Z ostatnich zdjęć najbardziej przykuły moją uwagę serie drobiarskie, niby taki banalny temat, a jednak można go pokazać w inny, ciekawy sposób.
Uciekające parasole, zwłaszcza drugie zdjęcie extra, no i mongolia, jak zwykle cudna w Twoim wykonaniu.