Szlag :evil: Nie zdążyłem :p:mrgreen:
Wersja do druku
Kolega zaprosił mnie na koncert kolęd, w wykonaniu dzieci i młodzieży grającej na skrzypcach...
Załącznik 108823
Camera
E-3
Focal Length
50mm
Aperture
f/1.4
Exposure
1/80s
ISO
800
Mały kościół w Górkach Wielkich...i pierwszy raz na ambonie byłem :-D
Załącznik 108824
Załącznik 108825
Załącznik 108826
Bardzo fajne to pierwsze foto.
Pozdrawiam.
Pewnie nie ostatni, jak zasmakujesz, nie odpuścisz kolejny raz.... Pierwsza fotka się mi podoba, kolejne mniej...
Pierwsza lux, a dziewczynka cudowna :)
Starałem się być niewidocznym..bo to takie wielkie przeżycie dla dzieci i rodziców :-)
Załącznik 108892
Załącznik 108893
Załącznik 108894
Podoba mi się reportaż z dziecięcego muzykowania nie bacząc na WB. Jest nastrój, uczucia, przeżywanie, zaangażowanie. Pierwsza foteczka ze skrzypkiem pieknie ustrzelona. Ileż zastanowienia, a może rozpamiętywania i kalkulacji jest w tej glówce.
Pzdr, TJ
kolejne...
Załącznik 108903
Załącznik 108904
Załącznik 108905
Krzysiek pomysl na foty z koncertu fajny.
Ale moze można by je na kanałach troszkę odzółcić? Pamiętasz o własnym WB i białej kartce papieru, białym kawalku sciany? Pewnie ten zółty zafarb był od ścian lub ich wystroju.
---------- Post dodany o 08:38 ---------- Poprzedni post był o 08:37 ----------
Ty z tymi udami z rana...
Za to kawałek szyjki byl zauważalny? Nie prawdaż? Na skądinnąd ciekawym zdjęciu. O dzieciakach opowiadaj.
O uda, a o co? O resztę do Bosmana prosz... .:-P
Wontek Tropyka, post Tropica, fota Tropic'iem czyniona: Uuu dada uda te uda :mrgreen:
Fajnie zaczęło i zdechło.
Ale urosłeś :)
To pierwsze " z lotu ptaka" :) - świetne, ale coś jest nie tak z balansem bieli - czy coś tym "żółtym"?
Pozdrawiam.
Pozwoliłem sobie i z góry przepraszam :cry:
Dlatego przeprosiłem. :oops:
Się nie gniewam, tak se w Viwerze suwaczkami poprzesuwałem, nie musisz bronić, ja nie atakuję, jam pokojowo nastawiony do wszystkich i do wszystkiego. :grin:
No to skoro się bawimy, to niech i ja spróbuję.
Załącznik 108957
To chyba na tyle z koncertu...nadmienię że atmosfera kościółka i zaangażowanie dzieci (ten berbeć nie miał jeszcze 4 lat),stały na wyższym poziomie niż moje fotki ;-)
Załącznik 108971
Załącznik 108972