Bardzo Wam dziękuję :-)
Właśnie Rafał Majka wygrał kolejny górski etap :-)
Wersja do druku
Bardzo fajna relacja z wyścigu :grin:
Tak, relacja z wyscigu jest SUPER. Tak sobie mysle, czy gdybym tam byl to czy udaloby mi sie wymyslec tyle ciekawych kadrow.
Niestety więcej nie będzie. Tzn, pewnie będą ale za rok:-)
Dzięki
Miło, że się podoba :-)
Zdjęcia zostały wykonane niestety z tego samego miejsca. Na mecie byłem godzinę przed wjazdem peletonu. W tym skwarze myślałem, że nie wytrzymam :-) ale jak bym choć na chwilę opuścił stanowisko, to bym je stracił. Za plecami miałem pełno obiektywów. Ale tym bardziej cieszy Twoja opinia, bo robiłem wszystko żeby nie było nudno.
U nas przejeżdżali w niedzielę. Również upał niemiłosierny i przedłużające się oczekiwanie. Mimo dobrego miejsca zdjęcia mam zupełnie nieciekawe. Nie miałam pomysłu.
Tym bardziej z przyjemnością obejrzałam Twoją wrzutkę. Ładnie, kolorowo i widać, żeś w centrum wydarzeń :)
Bardzo się cieszę, że tak pozytywnie oceniasz moje fotki. Dziękuję.
Ciesze się też, że Rafał Majka wygrał Tour de Pologne. Wielkie gratulacje.
A tak nawiasem mówiąc. Wiecie ile rocznie zawodowy kolarz(taki prawdziwy typu Majka) robi kilometrów na treningach? Ja byłem w szoku. Rocznie robią 40000 km. Dla mnie jest to niewyobrażalne:shock:
Bardzo dobry reportaż. Mimo że nie interesują mnie sporty kolarskie, obejrzałam z przyjemnością i zaciekawieniem.
Według mnie to nie jest aż tak dużo. Znaczy wiadomo, że dużo, ale to ogarnięcia ;) Znam panią Jadzię, zapaloną turystkę rowerową, która potrafi przejechać połowę tego.
Zdjęcia z wyścigu git! Jak ja się dziś namordowałem, żeby choć jedno zrobić ostre! Stałem przy drodze, 2-3 metry od kolarzy. Ledwo się spotrzegłem, a tu - jak mówi klasyk - bziu!! i tylko kółko rozmyte w kadrze było :D