3 załącznik(ów)
Odp: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie
Miło wiedzieć, że moja bajka kilku forumowiczom się spodobała - dzięki :). Fotki robiłem już po spożyciu pewnej ilości Jaśka ale od razu robiłem je z zamierzeniem jakiejś historyjki i aby jakoś podziękować mojej rodzinie za fajny świątecznie spędzony czas :)
A jako, że był to czas świąteczny to kilka świątecznych ozdób :)
187. Bombeczka z trochę INNYM uchwytem zrzucana przez obcych na drzewka w kolorze zielonym :)
Załącznik 77356
188. Obcy atakują lotem nurkującym aby bombardować powyższymi bombeczkami :)
Załącznik 77355
189. Ale nasza dzielna obrona przeciwlotnicza była prężnie działa i obcych z dział laserowych na ziemię zwala :D
Załącznik 77354
1 załącznik(ów)
190. Nie ma to jak bandycki autoportret w "Dramatycznej tonacji" - jak nic 10 lat bez wyroku :D. Teraz sweet focie z ręki nabrały nowego wymiaru i niech żyją wszelkiego rodzaju portale społecznościowe :D
Załącznik 77378
Ale mam sam z siebie zlewkę :D
Za mało dramatyzmu dolałeś do autoportrety , ja bym spróbował z grubym ziarnem w czarnobieli . Co do poprzedniej wrzuty , fajne te żyrandole, dopóki jeszcze lecą. Skąd wiałeś taki rodzaj dachu na katedrze? Bo obrona p-lotnicza wyszła już średnio.
1 załącznik(ów)
W tym autoportrecie nic nie przerabiałem - jest tak jak wyszedł z programu "drama" z Olka :).
Dach na katedrze to bombka, która stała przed nią :)
Załącznik 77380
187 i 188 fajne, nawet bez komentarza by się mi podobały. 189 jako dodatek do dwóch poprzednich i komentarza do nich, również się broni... ale tylko jako dodatek.
Autoportretu nie komentuje,
apz - dzięki za zapunktowanie :)
[QUOTE=CzaRmaX;901850]190. Nie ma to jak bandycki autoportret w "Dramatycznej tonacji" - jak nic 10 lat bez wyroku :D]
W Archiwum X występowałeś ? :grin:
A tak na poważnie to lubię zaglądać do Twego wątku. Jedne zdjęcia podobają się bardziej (tych jest zdecydowanie więcej), inne mniej. Masz ciekawe pomysły, widać że fotografia sprawia Ci wielką radość i tego się trzymaj.
W autoportrecie kolory troszku nie teges - w każdym razie mam nadzieję, że tak pomarańczowego nosa w rzeczywistości nie masz? :shock:
Bombeczka świetna formą i humorem, najbardziej mi sie uwidziała.
6 załącznik(ów)
A ja się tak zapytam!!! Przepraszam jakiś okres litości dla CzaRmaX'a? Tak mi wątek zaspamowaliście, że aby przeczytać co poprzednio napisałem lub sprawdzić numerek zdjęcia to muszę stronę przewijać lub co gorsza iść na poprzednią stronę :). Opamiętajcie się bo jeszcze pomyślę, że zacząłem coś dobrze robić i zgodnie ze słuszną linią partyjną a fujjjjj :D:D:D
Cytat:
Zamieszczone przez
PaniNikt
W autoportrecie kolory troszku nie teges - w każdym razie mam nadzieję, że tak pomarańczowego nosa w rzeczywistości nie masz? :shock:
Tak jak pisałem APZ'towi to jest "DRAMA" bez żadnego mieszania w pliku i ona najlepiej wychodzi w połączeniu nieba lub wody z budynkami bądź zielenią. W pomieszczeniach też pewne rzeczy fajnie wychodzą (metoda prób i błędów) ale broń boże z lampą błyskową. Ludzie wychodzą jak wampiry i można dzięki niej komuś na złość zrobić :) jak tutaj Załącznik 77424 o sorrry to nie ta fota bo miała być ta Załącznik 77425 hehe :D. Z tego co zauważyłem DRAMA ma tendencję do trochę za wysokiego podbijania czerwieni co się uwidacznia przy specyficznie padających promieniach słonecznych. W przypadku nieba bardzo dobrze sprawdzić w PS jak zadziałają na nie AUTO-TONY bo często potrafią poprawić efekt.
No dobra ja tu pierdu, pierdu a miałem Wam mój temat obrzydzić tak więc:
191. Kolejny autoportret
Załącznik 77427
192. Trochę "Lomografi" z ordżinaleska LOMO LC-A w stylu very full romantiś :)
Załącznik 77426
193. Taki świąteczny okrąglaczek abym wam już okrąglaki i święta zbrzydły do reszty :D
Załącznik 77428
194. No i co by Wam tu jeszcze walniętego zapodać? Hmm wiem będzie makro z ręki a pojedynczy kwadracik ma wymiar 1mm/1mm :D
Załącznik 77430
No i mam nadzieję, że dzięki temu następnym razem nie będę musiał się już męczyć w przewijaniu stron :):):)
Spadam sobie na kilka dni więc chyba coś dopiero nasmaruje po 2 ale w razie czego wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla każdego zbłąkanego co tu zajrzał :)
Żeś nam nasmarował litaniję.
Spadaj chłopie, pofoć trochę a po 2-gim zrób radochę :)
Najlepszego również w Nowym Roku!
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
A ja się tak zapytam!!! Przepraszam jakiś okres litości dla CzaRmaX'a? Tak mi wątek zaspamowaliście, że aby przeczytać co poprzednio napisałem lub sprawdzić numerek zdjęcia to muszę stronę przewijać lub co gorsza iść na poprzednią stronę :). Opamiętajcie się bo jeszcze pomyślę, że zacząłem coś dobrze robić i zgodnie ze słuszną linią partyjną a fujjjjj :D:D:D
...
No i mam nadzieję, że dzięki temu następnym razem nie będę musiał się już męczyć w przewijaniu stron :):):)
Spadam sobie na kilka dni więc chyba coś dopiero nasmaruje po 2 ale w razie czego wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla każdego zbłąkanego co tu zajrzał :)
Chcesz mieć znowu pusto? Nie zadzieraj z nami...
Tym razem spodobało się mi to łomo coś tam. Pojechane z kolorami, zabójcza winieta, ale się mi podoba, a jak powszechnie wiadomo z gustami się nie dyskutuje.
A i jak kolejny raz tak samo się pomylisz naślę Ci miłościwie nam panującą Moderację...
Dosiego Roku! A na krótką metę wypoczynku trochę.
Pozdrawiam AP.