Odp: Powrót w oparach emulsji srebrowej [czmielek]
Cytat:
Zamieszczone przez
czmielek
KIelecka Szkoła Krajobrazu jakby co...
272
273
Czmielku ja tu zaglądam dla tego że te kadry, które prezentujesz działają bardzo kojąco a to
możliwe jest tylko dzięki harmonii i czystości kadru(jak Wiesz niemal na pograniczu sterylności)
I mam nadzieję że dalej tak będzie.
---------- Post dodany o 23:17 ---------- Poprzedni post był o 23:07 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Czmielku ja tu zaglądam dla tego że te kadry, które prezentujesz działają bardzo kojąco a to
możliwe jest tylko dzięki harmonii i czystości kadru(jak Wiesz niemal na pograniczu sterylności)
I mam nadzieję że dalej tak będzie.
Cały ten dyskurs, pisałem o tym gdzie indziej: Makromaniak popatrz po innych wątkach nie ma w nich takich "wjazdów"
Pierwszy post wyglądał tak jak byś wszedł komuś do domu(zaproszony) i stwierdził że ma brudne ściany czy kiepski wystrój.
Przedstawić swoje zdanie czy krytykę można na milion sposobów ale zawsze warto pamiętać o dwu elementarnych zasadach:
- Nie urazić gospodarza
- zorientować się kto zacz
Tylko wtedy ocena będzie miała sens a i nabierze źdźbło "obiektywizmu".
Inaczej Oceniasz debiutanta w dziedzinie inaczej nauczyciela.
Dziękuję za uwagę
Pozdrawiam
Nawet nie próbuj się zniechęcać , albowiem Lubuska Szkoła Landszaftów jest pod ogromnym wrażeniem :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Cały ten dyskurs, pisałem o tym gdzie indziej:
Makromaniak popatrz po innych wątkach nie ma w nich takich "wjazdów"
Pierwszy post wyglądał tak jak byś wszedł komuś do domu(zaproszony) i stwierdził że ma brudne ściany czy kiepski wystrój.
Przedstawić swoje zdanie czy krytykę można na milion sposobów ale zawsze warto pamiętać o dwu elementarnych zasadach:
- Nie urazić gospodarza
- zorientować się kto zacz
Tylko wtedy ocena będzie miała sens a i nabierze źdźbło "obiektywizmu".
Inaczej Oceniasz debiutanta w dziedzinie inaczej nauczyciela.
Dziękuję za uwagę
Pozdrawiam
Czmielek z góry przepraszam, że wykorzystam Twój wątek do wyrażenia pewnej opinii :)
Saborze pozwolę sobie napisać coś od siebie skoro poruszyłeś pewien temat :)
Ja zaglądam do wątku Czmielka ponieważ lubię jego zdjęcia ale jak każdy ma lepsze lub gorsze kadry bo tego nigdy nie da się uniknąć. Lecz uważam, że nie ma czegoś takiego, że wchodzimy do kogoś i same kurtuazje gdyż każdy ma prawo wyrazić opinię pochlebną lub negatywną i nie ważne czy jest 100 lat na forum czy 1 dzień. No w końcu od tego to forum jest. Czmielek to duży facet i bronić się umie lub przynajmniej wywiąże się jakaś dyskusja, która może być ciekawa. Nie można komuś zamykać ust bo jest nowy i ma inne zdanie (no chyba, że zaczynają latać niecenzuralne słowa) bo takie postępowanie przypomina mi wszechobecną poprawność polityczną, która po prostu jest zamordyzmem ;) :)
Kolejna sprawa, że to forum zaczyna przypominać forum "świętych krów" a galeria to już totalny przykład dewiacji i wypaczenia. Widząc kto wstawia zdjęcie jestem w stanie w 95% przewidzieć kto je oceni i to na jaką ocenę bo tak wypada i lepiej się nie narażać pewnym kręgom bo potem ja mogę nie mieć żadnych ocen (szkoda, że w totka tak nie potrafię typować). Pewne osoby mógłby wstawić nawet przysłowiowe gówienko w salaterce przyozdobione zużytymi podpaskami z szumem jak po walnięciu obuchem a zachwytów nie będzie końca bo to on i to zapewne sztuka. Nie jestem gołosłowny bo wystarczy popatrzeć na oceny z przed 3 czy więcej lat gdzie podobne foty latały na 2 i 3 a teraz nie dostają mniej niż 4. Forum dorosłych ludzi a zachowanie często jedynaków z totalnie wypaczonym charakterem. Samouwielbienie to nic dobrego i na pewno nie wnoszące nic pozytywnego :)
Czy ktoś jest nauczycielem czy uczniem to też mnie mało interesuje bo jak nauczycie każe mi kraść czy zabijać to mam to iść robić?
To na tyle i znowu ignor na miesiąc haha :)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Czmielek z góry przepraszam, że wykorzystam Twój wątek do wyrażenia pewnej opinii :)
Saborze pozwolę sobie napisać coś od siebie skoro poruszyłeś pewien temat :)
Ja zaglądam do wątku Czmielka ponieważ lubię jego zdjęcia ale jak każdy ma lepsze lub gorsze kadry bo tego nigdy nie da się uniknąć. Lecz uważam, że nie ma czegoś takiego, że wchodzimy do kogoś i same kurtuazje gdyż każdy ma prawo wyrazić opinię pochlebną lub negatywną i nie ważne czy jest 100 lat na forum czy 1 dzień. No w końcu od tego to forum jest. Czmielek to duży facet i bronić się umie lub przynajmniej wywiąże się jakaś dyskusja, która może być ciekawa. Nie można komuś zamykać ust bo jest nowy i ma inne zdanie (no chyba, że zaczynają latać niecenzuralne słowa) bo takie postępowanie przypomina mi wszechobecną poprawność polityczną, która po prostu jest zamordyzmem ;) :)
Kolejna sprawa, że to forum zaczyna przypominać forum "świętych krów" a galeria to już totalny przykład dewiacji i wypaczenia. Widząc kto wstawia zdjęcie jestem w stanie w 95% przewidzieć kto je oceni i to na jaką ocenę bo tak wypada i lepiej się nie narażać pewnym kręgom bo potem ja mogę nie mieć żadnych ocen (szkoda, że w totka tak nie potrafię typować). Pewne osoby mógłby wstawić nawet przysłowiowe gówienko w salaterce przyozdobione zużytymi podpaskami z szumem jak po walnięciu obuchem a zachwytów nie będzie końca bo to on i to zapewne sztuka. Nie jestem gołosłowny bo wystarczy popatrzeć na oceny z przed 3 czy więcej lat gdzie podobne foty latały na 2 i 3 a teraz nie dostają mniej niż 4. Forum dorosłych ludzi a zachowanie często jedynaków z totalnie wypaczonym charakterem. Samouwielbienie to nic dobrego i na pewno nie wnoszące nic pozytywnego :)
Czy ktoś jest nauczycielem czy uczniem to też mnie mało interesuje bo jak nauczycie każe mi kraść czy zabijać to mam to iść robić?
To na tyle i znowu ignor na miesiąc haha :)
Na tym polega przecież Towarzystwo Wzajemnej Adoracji? Wpadają w czyjś wątek w pięciu, nawalą off-topów i tyle było ich widać.
A my właśnie to samo robimy Czmielkowi w jego wątku autorskim :(
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
/.../
Saborze pozwolę sobie napisać coś od siebie skoro poruszyłeś pewien temat :)/.../
Czy ktoś jest nauczycielem czy uczniem to też mnie mało interesuje bo jak nauczycie każe mi kraść czy zabijać to mam to iść robić?/.../
Nie kombinuj. :mrgreen: zakręciłeś moje zdanie jak swoją fotę :-D
Tu na forumie pokazujemy różne twarze i jesteśmy czasem dziwnie klasyfikowani a ta klasyfikacja forumowa nie ma nic do rzeczy.
Poświęć chwilę zobacz kto on zacz, oceniaj bardziej lub mniej surowo ale... zachowaj umiar.
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Nie kombinuj. :mrgreen: zakręciłeś moje zdanie jak swoją fotę :-D
No w końcu ktoś czasami musi kręcić bo nudno by było :). Czasami trzeba rozruszać wszystkich hihi ;):) bo do tańca trzeba dwojga :)
No to moze dwa tym razem o odmiennej tematyce...
274
275
Hej 275 wyszło...monumentalnie. Akurat to słowo mi na myśl przychodzi :)
274 Więc jednak masz minimalizm :-)
Chyba zrobie mały cykl z nad jesiennego morza...
276