-
150 - domek uroczy, skryty wśród kwitnących drzew, arkadyjskie łączki. Szkoda, że to nie chatynka bajkowa. Nastrojowy widoczek, przytulny zakatek, śnieżna biel kwiecia roztacza wokoło zapach wiosny.
Landszafciki ładne, z ładnym światłem podarunkiem niebios, chmurki podkręcone ostro dramatyczne sie stały.
Pzdr, TJ
-
Kolorystycznie bajeczka ale chyba rzeczywiście nieco "przeostrzone" i nasycienie też chyba "podkręcone"
-
Wszystkie trzy fotki to HDR
-
Kolejne z Beskidu Sądeckiego
153
154
-
Niepodoba mi się co robisz z niebem na tych zdjęciach.
-
Witaj
Także mi nie podchodzą - prosto mówiąc jakieś sztuczne, nienaturalne się wydają.
A poprzedni wiatraczek jak najbardziej na obecny konkurs pasuje :)
pzdr
-
Szklarz,
Pierwszy widoczek, szkoda że bezdomny, ma głębie i nastrój (trochę przesadzony obróbką chmur), pierwszy plan jest ładnie zagospodarowany wielokątem ciemnej roli oraz jasnością kwitnących drzew kontrastującą z dalekim ciemnym lasem, krajobraz ma głębię.
Drugi wydaje mi się mniej atrakcyjny dla oka ze względu na pierwszy plan - łączkę, która co prawda daje głębię, ale tworzy poziomy pas niezagospodarowany, jednolity, pusty nie przeciwstawiający się niczym dalszym planom.
Podoba mi się, że na obu jest dużo światła.
Pzdr, TJ
-
ostatnie 2 ładne kolorki, tylko te chmury biją po oczach już któryś raz :/
pzdr
-
Dzieki za kometarze, co do koloru chmur to fak moze przesadzilem ale mi osobiscie bardzo sie podobaja.
W orginale bardzo wpadały w niebieski co mi sie nie podobało.
Zmiana tematu na kwiatuszki
154
155
156
-
Łubin to jeden z moich ulubionych kwiatów, ślicznie wyszedł :) chyba najładniej w tej fotce pośrodku.