146. Matołek po raz drugi, tym razem z profilu
147. różyczka
Wersja do druku
146. Matołek po raz drugi, tym razem z profilu
147. różyczka
Róża ładna ale kadr taki sobie. Może w tym kierunku?:
Mam po skosie... ale ja nie lubię kwadratów... :( Za porządnickie są.
Bardzo spodobała mi się sama różyczka, śliczny kształt i kolorki. Zupełne zero PSucia.
Nevrah, dawno mnie u Ciebie nie bylo:grin:
Matolek to widac, ze zacny koziolek, ale mnie podoba sie rozyczka, faktycznie bardzo ladne ksztalty i kolory, natomiast zgadzam sie z Helmuthem jesli chodzi o kadrownanie, tez widzialabym to troche inaczej....moze nie tak idealnie jak Helmuth :-P
A może pójdźmy na kompromis i zróbmy to tak ;)
Lepiej mi se widzi taki kadr MZ.
Różyczka śliczna :)
Ja najbardziej jestem za oryginałem, taki kadr z przedstawionych najbardziej mi odpowiada,jakoś nie przeszkadza mi ta lewa strona.
A, no i fajnie, że zmieniłaś sygnaturkę na zdjęciach. Tamta czasami za bardzo rzucała się w oczy, a tą trzeba wiedzieć, gdzie szukać, żeby zobaczyć ;)
Matołek jak wytrawny model świetnie pozuje a zdjęcie sympatyczne. Róża przyjemna. Przypuszczam, że Twoją intencją w tym kadrze było oddanie jej piękna w samotności stąd dużo miejsca po lewej ale to spowodowało, że trochę się gubi w tej przestrzeni. Lekkie przykadrowanie od razu sugeruje co jest głównym motywem.
Róża bardzo ładna. Ale wersja Helmutha jak dla mnie lepsz:wink:
Choć nie wierzę własnym oczom... Helmi zamiast wyprostować prostą różę to ja wykrzywył.:shock: Nie poznaję kolegi :-P