2 załącznik(ów)
Odp: Z deszczu wyżęte moje miasto
Śmieszna historia wyszła z tymi ostatnimi zdjęciami. To był spalony wagon stojący na bocznicy. Gdy robiliśmy zdjęcia, mijał nas pociąg. Śmiałam się do kolegi, że niezłą bekę mają ludzie widząc z pociągu jakiegoś dziwnego gościa w meloniku. :D Wczoraj dostałam e-maila od znajomego z lokalnego portalu, że chyba ktoś mnie złapał podczas pracy :D
https://pl-pl.facebook.com/LoveTczew
Poniżej dwa cieniasy na dowód, że żyję. Dziękuję za wizyty, które mnie cieszą niezmiernie.
"Berek"
Załącznik 83432
"Romeo"
Załącznik 83433
Ufff... dobrze, że żyjesz. :)
"Romeo" - genialne, chociaż urąga wszelkim zasadom bhp...
Pozdr
Berek mi sie podoba bardzo, niedopowiedziany
Witaj,
z sesji w pociągu, mnie się podoba pierwsza fotka, to taki Donald Sutherland jako pogorzelec, fajnie. A poza tym, jest to cały czas ta sama seria zdjęć, utrzymana w klimacie "Cricot 2" ;-//
Z ostatniej wrzutki- "Berek", tajemniczo, dynamicznie, niebezpiecznie. W sumie pierwsze moje skojarzenie z reklamą- neonem "Ubezpiecz mieszkanie w ...PZU" we Wrocławiu, na p. Kościuszki.
Pozdrawiam
kaz
Cytat:
Zamieszczone przez
barmichal76
Ufff... dobrze, że żyjesz. :)
"Romeo" - genialne, chociaż urąga wszelkim zasadom bhp...
Pozdr
Dlaczego urąga ? toż to pokój "teściowej" :-P
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Dlaczego urąga ? toż to pokój "teściowej" :-P
Rozumiem. Romeo też się zorientował :mrgreen:
Oba są świetne, bez dwóch zdań. Spostrzegawczość pierwsza klasa.
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Qpa mięci wstawiam trzy wariacje na temat spalenizny. Z powodu nieoczekiwanie wyjszniętego słońca trochę dałam ciała. Mimo to pokazuję, wszak po to ten wątek jest ;) A poza tym - siakoś nie mam serca ostatnio...
Drugie i trzecie podoba mi się najbardziej. Ładnie wyszło to nadpalone drewno a słońce na trzecim świetnie podkreśliło fakturę powierzchni.
Model również oryginalny:).
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Poniżej dwa cieniasy na dowód, że żyję. Dziękuję za wizyty, które mnie cieszą niezmiernie.
Fajna historyjka z sesją w wagonie:grin:.
Z ostatnich "cieniasów" Romeo super wypatrzyłaś.
Pozdrawiam
3 załącznik(ów)
Mała wrzutka z wczorajszej eksploracji terenów okołostoczniowych.
"Kierunek zwiedzania" - jest ktoś z wycieczkowiczów w stanie rozpoznać who is who na obrazku? Interesuje mnie t apostać po lewej (w koronie ;))
Załącznik 83693
Fajne graffitti
Załącznik 83694
Tu zarąbiste graffitti - wiem że to tylko dokumentacja czyjegoś dzieła, nie mogłam się oprzeć utrwaleniu (tak szybko odchodzą).
Załącznik 83695
A gdzie się podział czerwony parasol? :wink:
"Romeo" bardzo mi się podoba. Niesamowity klimat ma to zdjęcie. Trochę kontrast podciągnąć i na dużą odbitkę.