Nocne bardzo ciekawe.
576 bardzo mi się podoba. Świetny kadr.
Wersja do druku
Nocne bardzo ciekawe.
576 bardzo mi się podoba. Świetny kadr.
drugie MEGA , pierwsze rowniez tez w bardzo interesujacym klimacie.:grin:
Dzięki za komentarze.
Fotki robione bez żadnych filtrów wywołane tylko w LR.
578
579
580
Pare fotek jeszcze na Beskid Sadecki pictures by szklarz_2007 - Photobucket
dawno do Ciebie nie zaglądałem i żałuję...ależ Ty masz te widoczki....
Po obejrzeniu kilku z nich mam nieodpartą chęć wybrać się w Twoje okolice.
Bardzo fajne kadry, dobrze obrobione.
Dzięki za komentarz
581
Moja pierwsza wizyta w tym wątku i... Niesamowite!
Fotki z "rodeo" są genialne! Bezdyskusyjnie idealne jak dla mnie. Podobnie ostatnie widoczki chociaż konie zdecydowanie wymiatają!
Częściej tu muszę zaglądać!
Widoczki bajkowe normalnie aby na pocztówki.
581 bardzo mi sie podoba :), piekne swiatlo.
Dzięki za odwiedziny i komentarze.
582
583
584
585
586
587
588
Coś u Ciebie mgliste świty :wink: Podoba mi się 583 i chochoły/snopki(?) na 587 :)
581 b. ładne, ze snopkowych - 587 b. przyjemne choć mogło by być ciut szerzej
pzdr
581 - bardzo piękny obraz. Piękne poranne mgły, a 582 urzeka szczególnie.
Piękny ten nasz kraj. A autor wątku znakomicie to pokazuje.
590 - świetne :) magia
takimi swietnymi zdjeciami powodujesz u mnie chandre i tesknote za fatherlandem...
Nie uwierzyłbym jakbym nie zobaczył że mgła może być tak ładnie uchwycona i że może tak nadać uroku zdjęciom. Zazdroszę Ci tych mgieł i tych poranków.
Znalazłem link na którym sa wasze i moje foty, czy ten Pan pytał was o zgodę na umieszczanie waszych fot na tym forum
http://www.skyscrapercity.com/showth...t=szklarz_2007
Hm... No faktycznie, dobrze by było, gdyby wszędzie podawany był autor zdjęć (na niektórych zdjęciach jest podpis, czasem zdjęcia wstawiają sami autorzy).
Dzięki Twojemu postowi z zainteresowaniem obejrzałam cały wątek.
Wnioski:
- nie zamieścił ukradkiem mego zdjęcia - dół ;)
- chyba się zarejestruję, bo mam parę fajnych miejsc tam nie pokazanych,
- piękna nasza Polska cała.
I znów miałem niezłą przerwę
592
Trochę MZ, za bardzo "płonące" te czerwienie, ale 102a powiesiłbym sobie na ścianie :grin:
Zazłociłeś nas :) jak zwykle przepięknie. A wiesz ostatnio tak właśnie myślałam, że dawno nic nie dodałeś na tym forum. :)
:grin: I nawet nie wiesz, jak się cieszę, że wpadłeś i wstawiłeś nowe zdjęcia. Ostatnio juz przekopałam internet w poszukiwaniu Twoich zdjęć :wink: I znalazłam !!! :grin:
Jak zwykle bardzo ładne prace. Piękne kolory, pięknie przedstawiona jesień.
Lubię Twoje pocztówy. Sądząc po nich spokojny z Ciebie człowiek. Szkoda, że ostatnio tak rzadko wpadasz do naszego grajdołka.
Super kolory :) "złote" :)
Miodnie ukazałeś te miodowe kolory jesieni. Taką jesień to ja mogę mieć codziennie.
jolly Dzięki za zainteresowanie.
Rafał chyba się muszę z toba zgodzić ze spokojny ze mnie chłop, w sumie to zaglądam na forum tylko ze sie nie loguje i nie wstawiam zdjęć ale postaram się nadrobić.
Dzięki za komentarze.
Parę zdjęc z ubiegłej zimy,
592
593
594
592 bomba widok :)
Kolory jesieni fantastyczne, mgła czarująca i bardzo lubię do Ciebie zaglądać bo wiem, że zobaczę przepiękne widoki które bardzo lubię. I prośba nie zaniedbuj wątku.
Dzieki za komentarze.
Postaram sie nadrobić zaległości.
W kalendarzu dodałem wydarzenie FOTOMOWA które bedzie mialo miejsce 27 Listopada.
https://forum.olympusclub.pl/calenda...2009-11-27&c=1
A tu fotki jesienne z podkładem muzycznym
http://www.youtube.com/watch?v=pav1k...layer_embedded
Bardzo malowniczo się prezentuje ostatnie zdjęcie. Ładnie promienie wschodzącego słoneczka wdzierają się pokonując mgiełkę do miasteczka.
Jeszcze dwie z tego miejsca
596
597
Przepiękne te ostatnie 3 zdjęcia. Jak namalowane. Szczególnie ostatnie.
Dzięki jolli
598
596 i 597 podobanie jak poprzednie ogladając je moje potrzeby piękna i estetyki są na długo zaspokojone. Wspaniałe kadry. 598- tak fantastyczne barwy natury nigdy się nie znudzą i niezmiennie zachwycają.
[QUOTE=szklarz;571834]Dzieki za komentarze.
Postaram sie nadrobić zaległości.
W kalendarzu dodałem wydarzenie FOTOMOWA które bedzie mialo miejsce 27 Listopada.
https://forum.olympusclub.pl/calenda...2009-11-27&c=1
Ciekawy pomysl z tym podkladaem..!
heh każda twoja fotka mnie w jakiś sposób zadziwia :) To powinny być jakieś pocztówki okładki :)
Zazdroszczę Ci, choć nie wiem czego bardziej- że masz możliwość fotografować takie widoki czy, że tak fotografujesz te widoki :roll:
Po prostu śliczne! :grin:.