Odp: Forumowy test OM-D E-M5 autorstwa fatmana
Cytat:
Zamieszczone przez
Karampuk
Tak sobie myślę, że na zlocie dostaliśmy fajne folderki na temat OMD. Czy nie można by przykleić np w tym wątku ich w formie PDF. Przecie tu i o reklame chodzi, a z tym jak by Olyuś nieco kulał. Robi się ładny folder i go ukrywa przed światem-coś tu nie teges...
Obawiam się, że skan nie będzie już taki ładny jak oryginał a i wielkościowo też nie będzie należał do najmniejszych ... Może Jacek mógłby poszukać gdzieś w firmie źródłowego PDF'a?
Cytat:
Zamieszczone przez
themoth
fajny był tamten temat o OM-D, szkoda że został zamknięty,
ale co to ja chciałem... aha
zaczęło się
wysyp 45f1.8 o którym pisałem jak pojawiła się promocja za 1PLN
http://allegro.pl/olympus-m-zuiko-45...791132142.html
myślę że rozpakowane lub nie - zaczną niedługo schodzić po 800PLN, aż do końca promocji i jeszcze ciut dłużej.
z tą jaskółką poczekajmy do wiosny :-) Jeszcze tylko kilka miesięcy zostało...
---------- Post dodany o 18:37 ---------- Poprzedni post był o 18:33 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertW3D
Obawiam się, że skan nie będzie już taki ładny jak oryginał a i wielkościowo też nie będzie należał do najmniejszych ... Może Jacek mógłby poszukać gdzieś w firmie źródłowego PDF'a?
skan to ja bym sam wrzucił, ale nie o kopie mi chodzi :-) jeno o oryginał. Tak jak robi to firma pod wyzwaniem Nynego. To naprawdę nie jest problem by ten folder odtajnić...
Panowie jeśli to nie problem, to moglibyście utworzyć omawianą ulotke w formie pdfu :wink: ?
Znalazłem !! Wersję japońską :-D
http://pl.scribd.com/doc/100250052/O...og-2012-07-JPN
Ale obrazki poza okładką są identyczne :)
Cytat:
Zamieszczone przez
chreasy
Panowie jeśli to nie problem, to moglibyście utworzyć omawianą ulotke w formie pdfu :wink: ?
a prawa autorskie?
Niech Olymarketing da nam oryginał, a my rozniesiemy go po całej cyberprzestrzeni...
Cytat:
Zamieszczone przez
Karampuk
a prawa autorskie?
Niech Olymarketing da nam oryginał, a my rozniesiemy go po całej cyberprzestrzeni...
no tak, racja. Będzie trzeba poczekać.
Cytat:
Zamieszczone przez
chreasy
no tak, racja. Będzie trzeba poczekać.
Szukałem teraz z uporem maniaka wersji EN, ale bez rezultatu - jedynie jest wstawiona przeze mnie wcześniej JP :( Ostatnio tak samo chciałem znaleźć broszurę do E-5 - jedyne co mi wpadło to wersja JP ...
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertW3D
Szukałem teraz z uporem maniaka wersji EN, ale bez rezultatu - jedynie jest wstawiona przeze mnie wcześniej JP :( Ostatnio tak samo chciałem znaleźć broszurę do E-5 - jedyne co mi wpadło to wersja JP ...
dzięki za ver. jp ;) broszurka fajna, jaki papier został użyty ?
Cytat:
Zamieszczone przez
chreasy
dzięki za ver. jp ;) broszurka fajna, jaki papier został użyty ?
Ładny, przyjemny w dotyku, bardzo zachęcający do zakupu ;)
Lekko błszycząca krada o gramaturze przynajmniej 160-200g/m2
EDIT:
Szukając po p/n znalazłem jeszcze wersję duńską http://www.danish1.dk/files/om-d_flyer.pdf ale ona ma tylko 8 stron :(
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertW3D
Ładny, przyjemny w dotyku, bardzo zachęcający do zakupu ;)
więc będę musiał na PW Jacka poprosić, żeby przyniósł na piątkowe warsztaty ( Wenecka 12) kilka egzemplarzy ;)