@micz87
Lepiej nie dotykaj zbyt często a sklepy omijaj z daleka. Uzależnia i to bardzo. Nie jeden nerkę sprzeda![]()
@micz87
Lepiej nie dotykaj zbyt często a sklepy omijaj z daleka. Uzależnia i to bardzo. Nie jeden nerkę sprzeda![]()
Co do ceny. Pamiętacie pewnie jak wchodził pierwszy z PENów cena też była jakaś taka hoho ho wielka. Kwestia czasu ludzie nakupują wejdą nowości i będą świeże używki na rynku i będą niższe ceny w sklepach
Fatman, wielkie dzięki za wspaniały i dogłębny test.
Postawiłeś kropkę nad.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez apz ; 29.05.12 o 23:07
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Zdecydowanie macanie przekonuje.![]()
Ja nabyłem parę dni temu a test Fatmana utwierdził mnie w przekonaniu że dobrze zrobiłem nie kupując nexa.Skończyło się dźwiganie plecaka z D7K z tymi ciężkimi słojami. Teścik się czytało i oglądało super ,good job Fatman !
fajny był tamten temat o OM-D, szkoda że został zamknięty,
ale co to ja chciałem... aha
zaczęło się
wysyp 45f1.8 o którym pisałem jak pojawiła się promocja za 1PLN
http://allegro.pl/olympus-m-zuiko-45...791132142.html
myślę że rozpakowane lub nie - zaczną niedługo schodzić po 800PLN, aż do końca promocji i jeszcze ciut dłużej.
e-pl3
Tak sobie myślę, że na zlocie dostaliśmy fajne folderki na temat OMD. Czy nie można by przykleić np w tym wątku ich w formie PDF. Przecie tu i o reklame chodzi, a z tym jak by Olyuś nieco kulał. Robi się ładny folder i go ukrywa przed światem-coś tu nie teges...
XZ-2|D800E|moje 500px