grizz:
tego E-400 to bym nawet wciągnął na sprzęt przenośny zamiast kompaktu - wizjer ma ponoć nienajgorszy... lada moment spadnie do 2k i wtedy trzeba chwytać ostatki...
Wersja do druku
grizz:
tego E-400 to bym nawet wciągnął na sprzęt przenośny zamiast kompaktu - wizjer ma ponoć nienajgorszy... lada moment spadnie do 2k i wtedy trzeba chwytać ostatki...
Tym bardziej, ze chyba w swojej klasie to nie ma konkurencji. Gdzieś czytałem, że taki nikon d40 wypada przy nim bardzo blado z ta swoja matrycą 6.1 a cena 2000 zł za co tu dużo mówić niezły sprzęt to dobry pomysł jeśli ktoś chce kupić jako drugi aparat zamiast kompakta.
już spadł...Cytat:
Zamieszczone przez KaarooL
http://www.skapiec.pl/site/cat/2/comp/106990
A jeśli chodzi o E-330 i cenę 2400 to jak darmo. Jak kupowałem swojego E300 w sierpniu to tez załapałem się w ostatniej chwili bo były, były i nagle cisza, obdzwoniłem chyba z 20 sklepów z netu i kupiłem w końcu w EURO AGD egzemplarz z wystawy za 2500 z 14-45 choć miesiąc wcześniej można było kupic z double kit'em za 2600 a gdzieniegdzie za 2400. Przypuszczam, ze E-330 juz tak bardoz nie spadnie a kto czeka to może nie kupić.
E-330 w wersji z 1 kitem jest teraz za 2099 w fotojokerze. Moze ktos skorzysta? :D
http://sklep.fotojoker.pl/produkt.php?id=10037
A u mnie w co niektórych sklepach netowych za 339 funtów z kitem 14-45. Już zaczynam kalkulować: mój E-300 na eBay, kit od E-330 na eBay i wyjdzie że niewiele dołożę...
Kurde, co ja żonie powiem? :) Co gdyby nie żona...
Nic nie mów :D powiedz ze to standardowy upgrade i nic nie kosztował ;) zreszta ile trzeba dołożyć? 100 funtów? :roll:Cytat:
Zamieszczone przez motoko
przecież wygląda prawie tak samo, to na mój gust nic nie trzeba mówić. pewnego dnia zapodasz sciemę że doczytałeś o możliwości kadrowania na LCD w instrukcji i będzie git...
Wygląd może i podobny, ale większy i odchylany LCD nie przejdzie. Zdarzyło się żonce pomylić wcześniej Canona A85 z Minoltą S414 (bo oba srebrne), ale po zmianie C-5050 na E-300 już nie miałem tak łatwo: zaczęła się pytać, dlaczego przykładam aparat do oka i czemu na wyświetlaczu nic nie pokazuje... Teraz będzie pewnie odwrotnie :)
Może uda się na początku maja - jedzie na urlop to zapomni jak aparat wyglądał. :mrgreen: :mrgreen:
Ja pewnie skorzystam, ale musze sie do końca zastanowić. Potem karta za 3 stowy i komplecik za 2400 :DCytat:
Zamieszczone przez zigger