ja też ,ja też.....mam ale nie uzywam....
Wersja do druku
Zrobimy casting! Ja pokażę jak używać ICE. Zobacimy ile się zgłosi do Bodzia, a ile do Loli :-P
Zwyczężca otrzymuje szarlotkę
No durnowaty jestem... ale co to "ICE" i "hugin" Ludzieee mówcie zrozumiale.. ja jestem swietny ale może nie nadanżam..?????
---------- Post dodany o 19:54 ---------- Poprzedni post był o 19:54 ----------
Szarlotki nie jadam, pisałem już gdzieś, że sernik bez rodzynek.
---------- Post dodany o 19:56 ---------- Poprzedni post był o 19:54 ----------
I kiełbasę z kalafiora
krakman , nie musisz , ptgui zainstaluj i po sprawie , nie zawsze :) ale po sprawie , pzdr :)
uuuuu lolito ty moja :) , PTgui tak mialo byc :P
specjalnie dla ciebie krakmanie :) ponowna odslona na forum :) http://www.ptgui.com/
pzdr.
Ok załapałem choć po zagramanicznemu było... Ja to robię w PS-sie... mam już wprawę.. No ... ale lata praktyki...
ja się nie chwalę. Inny by się pewnie chwalił a ja tylko mówię.... :roll:
---------- Post dodany o 20:30 ---------- Poprzedni post był o 20:29 ----------
No i Dzięki
no lola to wkoncu musialo wyjsc :oops:
Mada faka kurdę
...to jeszcze parę fotek bo mi się tu towarzystwo rozmigdaliło.....;-)
tropic , sory za zawalanie watku :) ale jak ja mam tu ze swoja lola nie porozmawiac :) ps. fajny ten kosciolek , mialem cos podobnego i moze to dobry trop jak ja powiem ze sie skupilem na wiezbie dachowej , strasznie ciekawie to wygladalo od srodka , u mnie w galeri powinno cos byc ,pzdr.
radiostacja gliwicka...
Telefonidło zarąbiste :mrgreen:
Telefon z korbka cool :-)
telefon super,pzdr.
a to jeszcze zestaw kina domowego.....;-)
No żartowałam przecie no...
...przepraszam chyba usunę fotki....
nie gniewam się.....jeszcze chwila i sam bym tu przestał zaglądać ;-)...ale jakby tak czasami...nawet od niechcenia ;-) rzucić jakąś uwagę......:-D
...a pod wieżą.......zakaz kąpieli ;-)
Kościółek i połączona z nim kaplica grobowa rodu Henckel von Donnersmarck
Trzy fotki i trzy przeszkadzajki w kadrach :( Chopie....
...no wiem...tylko jest trudne dojście...wszystko za kratoma.....
Widzę, że miejsce ma niesamowity potencjał. Ty musisz tam jeszcze "wejść" :mrgreen:
obawiam się że nie....mam już zatarg z kościelnym odnośnie strojenia kościółka.....poza tym takie kety tam wiszą :-D