cześć,
Fajne, mi także Kampinos 'podchodzi bardziej'.
Brawo, fajny klimat uzyskałeś. Kolory mi odpowiadają.
pozdrawiam,
Wersja do druku
cześć,
Fajne, mi także Kampinos 'podchodzi bardziej'.
Brawo, fajny klimat uzyskałeś. Kolory mi odpowiadają.
pozdrawiam,
Zazdroszcze Ci tych zdjec, sa swietne i w dodatku bardzo klimatyczne.
tyle zachwytów (i słusznych) a czy zgłosił już ktoś któreś zdjęcie do fotografii miesiąca?
Spokojnie z tymi wrzutami do FM. Mi najbardziej zależy na tym, jaki odzew z Waszej strony będą miały zdjęcia, a takie sygnały dostaję na bieżąco w moim wątku.
W kwestii doprecyzowania. Ja od kilku lat fotografowałem ptaki. Od połowy zeszłego roku zacząłem przygodę z krajobrazami, zastępując tele szerokim kątem. Nie jestem w stanie zapełnić wątku nie wiadomo jaką ilością zdjęć. Zamierzam wrzucać tu zdjęcia na bieżąco, ale póki co, pogoda mnie nie zachęca.
Kampinoskie zdjęcia bardzo mnie urzekły, lubię takie klimaty. Można wiedzieć w której części Parku znajduje się ta malownicza polana?
Ok, rozumiem Cię, choć z drugiej strony to miejsca na zdjęcia krajobrazowe, a nie ukryte czatownie. I tak sobie tylko pomyślałam z radością, że tak jak Poznań ma Rogalin (którego im zazdroszczę ;)) to Warszawa ma takie cudne miejsce w Kampinosie. I stąd moje pytanie o przybliżenie okolicy, ale tak jak pisałam - rozumiem Twoją niechęć do dzielenia się miejscówkami i już więcej nie pytam :)
Z mojej strony mogę napisać, że zdjęcia krajobrazowe bardzo mi się podobają :)
Łdniutko. Piękne kolorki. Wątek odwiedzam, bo mi się bardzo podoba. Najlepszego!:)
piękności "z rana" w Nowym Roku można podziwiać u Ciebie :)
Piękne widoki serwujesz. Oby światło zawsze Ci tak sprzyjało. Najlepszego! :grin:
Piękne kolorki.
fajnie zobaczyć takie kolorki :grin:, szczególnie że się dzisiaj w deszczu zmokło :cry:
Dzięki za odwiedziny mojego wątku i komentarze. 2015 rok fotograficznie zaplanowany. Zobaczymy, ile z tego wypali, ale miejmy nadzieję, że na kartę wpadnie kilka ciekawych kadrów.
Znać rękę mistrza :)
Wpadło, wpadło a 23 jest przepiękne.
już jest super więc tym bardziej czekam na następny raz :grin:
Piękne zdjęcia, z wielką przyjemnością obejrzałem :)
23 i 24 - bardzo mi się podobają. pozdr
23 super, 24 super, masz gdzie focić, rzeka ma ten plus że się zmienia i to samo miejsce co jakiś czas jest trochę inne. Czekam na kolejny plener.
dołączam się do powyższych wypowiedzi :)
podobają się obydwa kadry z przewagą chyba ku 24 choć piasek na 23 jest naprawdę niezły :)
Jak zobaczyłem te fale piasku na 23, to tak od razu skojarzyło mi się zdjęcie Maćka (Farensbacha).
Piękny kadr, gratuluję. Daj do galerii :)
Mam techniczną prośbę. Wrzucaj foty bezpośrednio na forum. Inaczej za jakiś czas Twój wątek bedzie straszył skomentowanymi przez nas czarnynmi dziurami.
Pozdrawiam AP.
Wisłę tymczasowo zostawiamy. Dziś byłem w fantastycznym miejscu nad rzeką Liwiec. Tak jak wczoraj, tak i dziś nie obyło się bez pomyłek. Dodatkowo okazało się, że przydałoby się jakieś dłuższe szkło, a po cichu liczyłem, że zakupy foto mam już za sobą. Ehh... ten temat nigdy się nie kończy. Wrzucam dwa kadry i tak jak w przypadku Wisły, tak i w przypadku tego miejsca obiecuję zapodać kolejne, lepsze kadry.
25.
Załącznik 138550
26.
Załącznik 138549
25 iMO lepsze :)
Optycznie też mi bardziej 25 pasuje.