Fajna makabreska. Robisz konkurencję Rogalowi. :D
Wersja do druku
Fajna makabreska. Robisz konkurencję Rogalowi. :D
poczekajcie...
Jakie logo? Ago? trochę nie jestem w temacie, nie zaglądam nigdzie oprocz forum i galerii. Ale masz racje, rozkręcam się, jestem ograniczony metrażem, nie posiadam studia ale buduje w nowym domu. Slabe pole mam i pewnie teraz powiecie ze rąbek spódnicy...:-)
Rafale byłem widziałem i będę do niego zaglądał, mógłbym powiedzieć że jestem jak on....pojechany....mam nierówno w głowie i mam 5 osobowości ale myślę że jest parę charakterów takich odjechanych fotek. Jestem pewien że wiem jak mu te pomysły do głowy przychodzą.
Może być tez tak, że to normalny facet z jedną osobowością, muszę go troche poczytać :-)
Jeszcze tylko chciałbym Ciebie Ago i Ciebie Rafale poprosić o takie małe stanowisko nt głebokiej prawej strony policzka, tego cienia. Ja bardzo lubie tego typu foty ale wiem ze ludzie na portretach za tym nie przepadają. Chciałbym abyście powiedzieli co o tym sądzicie, czy wg Was dopuszczalne są takie cienie, czy one dopuszczalne są w portretach, tego typu portretach jak Psychopata bo jak juz mowiłem uwielbiam to. Nawet taki Psychopata źle wygląda z jasnymi policzkami, tutaj ma być gra cieniem i działać na wyobraźnie. Prosze o coment. Zresztą wszystkich proszę.
takie logo:
https://forum.olympusclub.pl/files/t...ue_osi_188.jpg
Konkurencja też ma nowe:
https://forum.olympusclub.pl/topics2...ch-vt12662.htm
pozdrawiam :)
o po prostu buahahaha, genialne
Genialny pomysł.
...ale mówią że przepalone :-)
Muszę trochę pojeździć po wątkach i pozbierać trochę informacji. Powyciągać przepalone zdjęcia które raz sie Panu X podobają a raz nie. W ogole przypadłby sie wątek w którym każdy opisuje jak widzi przepały :-)
Ja nie ukrywam że zaciemnienia i przepały lubie. Potem wkleje tutaj fotkę którą skopiowałem po prostu ją rysując, praca (jesli tak ją można nazwać) jest chyba wykonana 6 lat temu.
hmm
a ja pomysłu nie rozumiem... dlaczego rękę? piła 5 i 1/2 ?
Moze ppalec z obraczką?
grizz
to co, mam Ci tłumaczyć? :-)
jednym sie podoba innym nie, forum byłoby smutne gdyby wszyscy sie zachwycali sobą.
Lubie wyciągać przekaz z cudzych zdjęć, ze swoich to byłby chyba egoizm jakiś
Czyli pstrykasz fotkę, a potem zobaczysz jaki przekaz ludzie jej przypiszą? ;)