Ludzika żywego brakuje.
wiem Rafale, wiem....gołej baby opartej o tą ścianę
tak poważnie, wiesz...nie wiem. Myślisz że ludzik i byłoby OK?
Zamierzenie w kadrowaniu miałem takie aby zrobić Van Gogha
dzizes, faktycznie pasowałaby tu babeczka, np pomalowana tak zeby widać jej nie było
pozdrowienia KWADRANS
Poważnie, to faktycznie IMHO brakuje ludzika. Np. kolesia z krokiem w kostkach malującego sprayem, albo jakiegoś dziadka (dla kontrastu). Goła baba to już byłby kosmos.
A tak? Zarejestrowałeś jakieś dzieło (dziełko) innych ludzi. To tak, jakbyś poszedł do muzeum, pstryknął jakiś obraz i wstawił na forum.
Pozdrawiam
R.
Rafale, ja to uciąłem i podrasowałem. Ci kolesie co to malowali, nie mogą się tym chwalić bo dostaliby BANAMyślę, że ucieszyliby się widząc to w internecie.
Hołd składam tym co tak malują, ale budynek na ten malunek był za nowy i nie mieszczą się w legalności.
tym bardziej że to budynek sportowy, pewnie to zniknie niedługo.
dobra, to teraz coś mojego, sam dziargałem to koło
pozdrowienia KWADRANS
No i ładnie wydziargałeś. Gdybyś jeszcze delikatną winietą zatuszował przepały na niebie, to już w ogóle.... Jak mówi moja nieletnie córka: "masakra" (jej ustach ten wyraz nie ma pejoratywnego brzmienia. Chyba się starzeję...
).
nie wiem czy mówisz o zastosowaniu winiety do samego nieba czy calego obrazka, okrągła, prostokątna? jaka?![]()
pozdrowienia KWADRANS
taką foteczkę namalowałem
fotka nr 3
...i fotka nr 4
jakieś oceny, komentarze? skojarzenia?![]()
pozdrowienia KWADRANS
Bardzo cieniutko na tym forum. Udzielających się cyklicznie, moze 5 osób. Szkoda bo oceny na wysokim poziomie stoją, moze nie oceny a sam poziom wysoki dlatego fajnie dostawac komenty i noty tylko problem ze ich nie ma albo jest mało.
Jak przeglądam historie to konkursy kiedyś miały po parenascie propozycji, teraz w tym konkursie co wygrał M to garstka propozycji.
Chyba szefostwo powinno zadbać o reklame. Ludzi niby duzo porejestrowanych ale uciekają.
pozdrowienia KWADRANS
Oooo, widzę, że się bierzesz za ulicznictwo. Bardzo mnie to cieszy, bo mało takich zdjęć w necie.