tylko jeśli kupił w tym sklepie co się długo czeka, a wydaje mi się ze tak napisał, to nie prędko mu kasę oddadząCytat:
Zamieszczone przez kowal73
Wersja do druku
tylko jeśli kupił w tym sklepie co się długo czeka, a wydaje mi się ze tak napisał, to nie prędko mu kasę oddadząCytat:
Zamieszczone przez kowal73
w sklepie długo się czeka na 510 a przepisy obowiązują wszystkich jednakowe
no wiem, że się w sklepie długo czeka. Będę miał prawdopodobnie szansę go odmówić a wtedy na pieniądze czekałbym ok. tygodnia. No ale chcę obiektyw 14-42 zamiast mojego 14-45. Po za tym mam szansę jeszcze na tym zarobić a wszyscy wiemy, że oddawanie pieniędzy np. do banku jest równoznaczne ze schowaniem ich w materac.
Najwyżej troszkę stracę no albo skończę z 2 aparatami a wtedy za czesne zostawię w rozliczeniu np. filtr, futerał albo obiektyw. Nasuwa się pytanie: "co na to dziekan?"
dowiem się czy nie? ;-)
a ja na to zostaw E-330 i zainwestuj w dobre szkło... a reszta niech będzie milczeniemCytat:
Zamieszczone przez Syd Barrett
Sądze podobnie. E-330, choc nie jest lekki jak wydmuszka, to spisuje sie dobrze. ISO do 800 są OK (wyzej nie uzywam). Moze czasami przydalaby mi sie stabilizacja, bo obecnie nie mam jasniejszego szkla :razz: i tyle. Tak czy inaczej decyzja nalezy do Ciebie!Cytat:
Zamieszczone przez epicure
PS. E-330 kregoslupa nie lamie. Moja zona czasami strzela nim fotki i jest OK.
co wy z tym kręgosłupem wciąż wyjeżdżacie?
Miał z Was który chociaż e 300? E330 jest przy nim lekki jak piórko...
ja polecam zostawić body e330 i do tego zamówić szkiełko 14-54....wtedy jest to inna bajka
Miałem okazję porównać swoją Trzysetkę z E-330 znajomych... ten drugi jest leciutki.
A przy okazji strasznie plastikowy :)