Ale ja juz dawno mam obudowe:), tylko czasu nie mam zeby sie zanurzyc, a od nastepnego tygodnia bede praktycznie wylaczony do konca czerwca....:(
pozdrowionka
Wersja do druku
Ale ja juz dawno mam obudowe:), tylko czasu nie mam zeby sie zanurzyc, a od nastepnego tygodnia bede praktycznie wylaczony do konca czerwca....:(
pozdrowionka
Raczej nie pasuje, mam oczywiscie dedykowana do XZ-2, sa podobne ale ta nowsza ma juz 2 porty swiatlowodowe:)
pozdrowionka
A czy i tym razem w cenie XZ-2 oly brak ładowarki do akumulatorka jak było i pewnie nadla jest w XZ-1?
Niestety mozna dodac do minusow:( Nadal ladowanie przez aparat, troche to wkurzajace, na szczescie mam rzut kamieniem do sklepu gdzie za 2 aku (dziwne trzymaja lepiej od oryginalu) i ladoware uniwersalna (siec, samochod) zaplacilem 60zl!
Na razie pieknie wszystko gra, a baterki naladowane w zapasie.
Trzeba przyznac, ze XZ-2 miszczem oszczednosci baterki nie jest...
pozdrowionka
Hmmm, no to jak się zdecyduje to znów czeka mnie kupno zapasowego akumulatorka i ładowarki jak do XZ 1 :(
Ale chyba na ten rok sobie odpuszczę :(
Co to zamienników i ładowania przez USB, czy jakieś inne nie oryginalne wynalazki, to nie jestem. Można sobie uszkodzić sprzęt ;/
A ja ufam autoiso w XZ-2, bo zresztą jak sam napisałeś, nawet do 1600 daje radę, zwłaszcza w RAW.
pozdr
Wg mnie problem zaczyna sie w trudnych scenach o znikomym oswietleniu, to co pokazales, to i iso 6400 da rade:) XZ-2 na pewno ma juz fajna nowa matryce, smialo porownywalna z najlepsza konkurencja, brakuje paru rzeczy ale mysle, ze to dostaniemy w XZ-3:)
pozdrowionka
Janeczku, uwierz mi że używałem paru aparatów, które taki motyw przy takiej czułości przedstawiły by jako kolorową paćkę. To co pokazał XZ-2 przy nich to cudo.
pozdrawiam