luc4s, a popatrz na załacznik wyżej... Pozatym pisałem do Geo odnośnie Lightrooma 3.
Wersja do druku
luc4s, a popatrz na załacznik wyżej... Pozatym pisałem do Geo odnośnie Lightrooma 3.
Mirku, jest jescze cos takiego jak DNG, i acr z cs2 otworzy nawet i pliki z D4 :)
Pozatym gdyby nie fakt ze mam kupną wersję, to wolalbym darmowego CS2 + lightrooma 4 kupić niż CS6 kupić...
Ja mialem na mysli nowych adeptow.Ci co wiedza o DNG konwertuja to i Ip potrafia podmienic na petle:mrgreen::mrgreen:.
kurde D iles tam i CS2 toz to nie pasuje. To tak jak do samolotu w biznes klasie z reklamowka z Lidl-a.
Tak tylko se pisze o tym i o tamtym.
Myślę ze to co wkleiłem na początku jest po prostu oferowane do osób które nigdy nie miały ochoty na korzystanie z roznego rodzaju yyy, witaminek, z różnych powodów.
Pozatym w tym momencie CS2 trafi pod strzechy na równi z gimpem ktorego "glownym" atutem była od zawsze cena. A osoba, która się nauczy obsługi cs2, zawsze stwarza jakąś szansę na nowego klienta.
Heh, no i dalej nie wiem czy to legal czy nie. Do użytku domowego oczywiście. Rzuciłbym wtedy w diabły PSE10 bo tu ni ma szybkiej maski i kanałów...
Założyłem identyczny temat 9 minut wcześniej niż ten, ale to mój został usunięty i posty z niego, a nie duplikat. To się nazywa kreatywna moderacja :). Co do głównego wątku, to myślę że nie ma co gdybać. Z tego co widziałem wcześniej, Adobe zaprzeczało, że każdy może tego używać. Pozostaje czekać na oficjalne info, a nie tylko notki na forum, bo póki co chyba sami nie wiedzą co robić.
Moze dla tego, że tutaj sie rozwineła dyskusja? gdzie go załozyłes? bo nie widziałem go jak zakładałem ten temat.