Odp: Dopiero kompozycja nieidealna jest dobra - artykuł sprzed lat
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Teoretycznie masz rację :-P
Praktycznie, często jest, że nowy, nie znany jeszcze user, dopiero co się zarejestrował a już pokazuje zdjęcia typu "nieidealne jest dobre".
Jak traktować takiego?
Ja, biedny żuczek, nie wiem co on potrafi. Mam mu więc radzić jak początkującemu, wytykać błędy jak doświadczonemu czy po prostu wzruszyć ramionami i przenieść się do innego wątku?
Swój swojego rozpozna na 10 tysięcy kilometrów - po kilku kadrach widać czy nadaje na tych samych falach co Ty. Jeśli czyjeś zdjęcia Cię nie przekonują - to po co marnować czas? Jeśli jest w nich coś frapującego - to gdzie tkwi dylemat?
Cytat:
Zamieszczone przez
dzarro
Swój swojego rozpozna na 10 tysięcy kilometrów - po kilku kadrach widać czy nadaje na tych samych falach co Ty. Jeśli czyjeś zdjęcia Cię nie przekonują - to po co marnować czas? Jeśli jest w nich coś frapującego - to gdzie tkwi dylemat?
Gorzej jak wpadasz w towarzystwo ktore zastanawia sie nad nowym zapachem i dociekaja co on za jeden i skad sie wzial,jakis taki inny,dziwny,nietypowy,ciezki do wywachania.Ty natomiast na dzien dobry pytasz-kto tu sie zesrac raczyl?
I konec dylematu.Kumaty potwierdzi,ze rzeczywiscie to jest zapach g..a.A nawiedzony dalej bedzie dochodzic i sie budowac.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Gorzej jak wpadasz w towarzystwo ktore zastanawia sie nad nowym zapachem i dociekaja co on za jeden i skad sie wzial,jakis taki inny,dziwny,nietypowy,ciezki do wywachania.Ty natomiast na dzien dobry pytasz-kto tu sie zesrac raczyl?
Ja na szczęście u siebie pisuje prawie zawsze sam do siebie i dobrze mi z tym bo czy się wyperFUNuje czy zesram to przynajmniej po forum tego nie rozniosą :D:D :D
Niezła epopeja się robi :)
Forumowe "Ogniem i mieczem":grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
dzarro
Swój swojego rozpozna na 10 tysięcy kilometrów - po kilku kadrach widać czy nadaje na tych samych falach co Ty.
Jak mam traktować kogoś, kto nadaje na innych falach?
Cytat:
Zamieszczone przez
dzarro
Jeśli jest w nich coś frapującego - to gdzie tkwi dylemat?
Każde wynaturzenie jest frapujące ale żeby to zaraz pokazywać?
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Myślę, że czasem warto się jednak powstrzymać i sformułować potok wartkich myśli w sposób, który można by potraktować jako głos w dyskusji, a nie tylko i wyłącznie zjawisko folklorystyczne.
Pozdrawiam AP.
Merytoryczne watki i wpisy na tym forum taktowane przez długi czas były jako trolowanie, i nagradzane banami. Natomiast pajacowanie zawsze uchodziło na sucho. ;)
Pozdrawiam
P.
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
To jest problem jedynie wówczas - jeśli masz potrzebę wypowiadania się na temat każdej fotografii, która pojawia się na Forum.
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
J
Każde wynaturzenie jest frapujące ale żeby to zaraz pokazywać?
No tak - jak coś do nas nie trafia, albo czegoś nie rozumiemy, to nie wystarczy wzruszyć ramionami i przejść do ciekawszych zajęć, trzeba to sobie jeszcze włożyć do przegródki pod tytułem: "wynaturzenie" ... Proste jak drut. Ale akurat taki prosty pogląd jak ulał pasuje do fotografii, bo w tej dziedzinie chodzi przecież wyłącznie o to, żeby było prosto.
Cytat:
Zamieszczone przez
dzarro
To jest problem jedynie wówczas - jeśli masz potrzebę wypowiadania się na temat każdej fotografii, która pojawia się na Forum.
Czyli wzruszyć ramionami ...
Cytat:
Zamieszczone przez
dzarro
No tak - jak coś do nas nie trafia, albo czegoś nie rozumiemy, to nie wystarczy wzruszyć ramionami i przejść do ciekawszych zajęć ...
... czy nie, bo już nie nadążam? :roll:
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
.
... czy nie, bo już nie nadążam? :roll:
Nie da się ukryć...
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Normalnie - kochać jak siebie samego :D
A nikt Ci nie każe przecież oceniać lub komentować zdjęć, które Cię nie interesują.