Odp: indywidualny kurs foto
bardzo wstępnie: byli by chętni na skromne warsztaty aktu w warszawskim studio czyli:
przed sesją spotkanie na mieście przy kawie i porozmawianie co i jak itp itp, następnego dnia
6h pracy z modelką w studio, maksymalnie 3 uczestników,moja pomoc w oświetleniu i w czasie sesji
koszt dla 1 osoby wynosiłby: 220 zł, co o tym myślicie?
Zapowiada się atrakcyjnie :)
no zobaczymy czy chętni będą
To może ja bym się zgłosił... tak wstępnie na razie.
Cytat:
Zamieszczone przez
fotomini
To może ja bym się zgłosił... tak wstępnie na razie.
Ile potrzebujesz czasu na szybkie wstępne przeszkolenie? Najlepiej weekendowe. jestem chętny, ale musiałbym dojechać. A wcześniej pookładać firmę pod taki wyjazd.
apz, nie wcześniej niż po 15 listopada to raz
dwa cz 1 chciałem zrobić po to by w studio czasu nie marnować, spotkać sie w grupie i porozmawiać na takie tematy co was interesują
co do powiedzmy samej obsługi studia to zanim modelka się przygotuje do zdjęć to ja w 30 min to powiem
Cytat:
Zamieszczone przez
konradkkk
apz, nie wcześniej niż po 15 listopada to raz
dwa cz 1 chciałem zrobić po to by w studio czasu nie marnować, spotkać sie w grupie i porozmawiać na takie tematy co was interesują
co do powiedzmy samej obsługi studia to zanim modelka się przygotuje do zdjęć to ja w 30 min to powiem
OK. Bedziemy w kontakcie. Późno-listopadowy lub grudniowy termin będą w porządku.
Pomysł fajny i chętni będą. Zaproponowane koszty są akceptowalne.
Jak by co, to z chęcią wezmę udział w tym przedsięwzięciu. :)
Cytat:
Zamieszczone przez
sikor
Pomysł fajny i chętni będą. Zaproponowane koszty są akceptowalne.
Jak by co, to z chęcią wezmę udział w tym przedsięwzięciu. :)
Toś wykombinował. Te koszty są rewelacyjne, myślę, że chętnych nie zabraknie :)
staram się jakoś podchodzić i realnie koszty ustalać, mało kto wybierze się na warsztaty za 500 czy 800 zł, w tym roku zrobimy pilotażowo i zobaczymy co dalej