6 - interesujące, trochę rozprasza ta brama CLAY, być może gdybyś stanął troszkę bardziej w prawo byłoby lepiej, ale generalnie interesujące
7 - Ujęcie dosyć podręcznikowe...
Wersja do druku
6 - interesujące, trochę rozprasza ta brama CLAY, być może gdybyś stanął troszkę bardziej w prawo byłoby lepiej, ale generalnie interesujące
7 - Ujęcie dosyć podręcznikowe...
Ciekaw jestem co dokładnie artysta chciał przedstawić tą pracą - zdjęcie wykonałem na dziedzińcu katedralnym w Maladze.
Załącznik 68398
Napis brzmi: "Objęcie krzyża jest objęciem miłości". Interpretacja - ta należy już do nas ;-).
Lubię Hiszpanię mimo, że to to dawny ultrakatolicki kraj to ma wieeele do zaoferowania. Ich kultura czerpała z wielu różnych źródel i jest b.ciekawa.
Katedra od środka.
9.
Załącznik 68424
HDR Effects.
Kilka minut spędzonych z rodzimym programem.
10.
Załącznik 68505
11.
Załącznik 68506
ps. mgła została wykonana przy pomocy innego programu.
daj 10tke bez mgły, pliz :)
Dziekuje za uwage.
Chcialem zaslonic winietka dosc nieciekawy hotel i gorna czesc kadru.
Jutro podesle czysta wersje - teraz jestem w pracy.
mobile
a jakby "zaslonic" ten hotel podczas kadrowania, w chwili kiedy robiles zdjecie ...
moze jestem nudny...
ale jestem zwlennikiem aby jak najwiecej zmian w zdjeciu wprowadzic... przed wcisnieciem spustu...
robienie zdjec, na zasadzie... pozniej w PS'ie cos sie poprawi... to nie jest prawdziwe wyzwanie...
co nie zmienia faktu ze w zdjeciu nr 10 jest potencjal
ciekawi mnie czy masz tylko ten jeden kadr, czy zrobiles ich wiecej, z roznych miejsc, pod roznym katem, oraz z roznej wysokosci
warto czasami kucnac, albo nawet polozyc sie na ziemi aby zrobic ciekawe zdjecie ;-)