Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
No to tego. Takie tam, poprawne technicznie widoczki.
Choć aż się proszą by z nimi coś jeszcze popracowac, kolorów więcej powyciagać, ponasycać, w niebie pogrzebać, ogolnie ukontrastowić, słońca dodać
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Ostatnio edytowane przez Thomasso ; 10.08.12 o 14:00
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Dzięki - zmniejszę saturację.
Ja bym jeszcze je troche przycial, ten kawalek barierki rozprasza troche, a gore wpasowal bym w sam naroznik,
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Ania_ ; 10.08.12 o 15:57
Zapraszam: http://forum.olympusclub.pl/threads/...ne-kiedys-moze...
pure liquid fire running through my veins
Ad. 4. Mam problem z interpretacją tego zdjęcia. Proszę, napisz mi czy tematem jest pręgierz, hotel z restauracją czy ten gołąb? a może to było zdjęcie do katalogu komisu używanych samochodów (tu opel astra)?
Ad. 5. Widzę że stosujesz starą i popularną metodę robienia zdjęć: "stanąć na centralnie na wprost obiektu, ustawienia na auto, wycelować z poziomu oka i gotowe". Gdyby to zdjęcie zrobiła moja siostrzenica (lat 13) to byłbym z niej dumny ale od kogoś kto otwiera swój wątek w "ocenie zdjęć" chyba można trochę więcej wymagać?
Na tych zdjęciach nic się nie dzieje, nie stoi za nimi żadna historia, ot, takie tam pstryki.