Odp: Nasze dzieci - temat zbiorowy
Zawsze mam problem, które zdjęcia młodego mogę pokazać. Postanowiłam, więc jakiś czas temu dodawać na blog maks. 1-2 przy okazji naszych wycieczek. Ewentualnie jakieś z sesji (tzn. nie fotografuję ludzi, więc się silę na pseudo-sesje), gdzie nieskromnie uważam, że wyszedł ładnie. Na pewno część zdjęć powinna z założenia lądować wyłącznie w albumach rodzinnych. Są takie intymne (nie w sensie seksualnym) sytuacje, które powinny być uwiecznione tylko dla pewnego grona odbiorców. Forum daje wprawdzie takie złudzenie, że pokazujemy je tylko dyskutantom...
1 załącznik(ów)
teraz czas na córeczkę, oj jak dawno to było
Załącznik 66807
Mysikrolik, fajny młody, ciekawe co niesie w tym pojemniku do miksera:-P, bo szczęśliwy bardzo
1 załącznik(ów)
dziś czas na synka, ma już swoją furę
Załącznik 66854
1 załącznik(ów)
Moje panny to też już niezłe modelki. Tu na plaży w Dueodde w czasie wyprawy na Bornholm.
Od lewej Ola dziś 17 lat, Justyna 24, Ala (Bliźniaczka Oli) i Paulina 20.
Biker Ola i Justyna jak dwie krople wody :-)
1 załącznik(ów)
bliskie spotkania (dawno temu)
Załącznik 66958
1 załącznik(ów)
A pociągnę ten temat, taki fajny i wdzięczny. I na pohybel poprawności politycznej, która jest gorsza od komunizmu i faszyzmu razem wziętych i służy trzymaniu ludzi za buzie :)
Ojej jaki robal :)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...4&d=1352456140
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Moje panny to też już niezłe modelki. Tu na plaży w Dueodde w czasie wyprawy na Bornholm.
Od lewej Ola dziś 17 lat, Justyna 24, Ala (Bliźniaczka Oli) i Paulina 20.
Po swoim awatarze nie wyglądasz na takie duże pannice a raczej na jakiegoś małolata hihi :)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Ojej jaki robal :)
duże, piekne oczy, fajna fotka. ja bym napisał "co ten tata wyprawia w kuchni":mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
duże, piekne oczy, fajna fotka. ja bym napisał "co ten tata wyprawia w kuchni":mrgreen:
Mnie daleko do kuchni hehe - herbata, kawa i jajka na miękko to i owszem hehe :D