Bardzo sympatyczne zdjęcia - aż miło popatrzeć :-)
Mina zawodniczki jest intrygująca - ciekawe co ona sobie pomyślała :-))
Wersja do druku
Bardzo sympatyczne zdjęcia - aż miło popatrzeć :-)
Mina zawodniczki jest intrygująca - ciekawe co ona sobie pomyślała :-))
(21) taki tam widoczek z okna...
Wydaje mi sie, ze sam dosc ladnie podsumowales ostatnie zdjecie :) Na fotkach samochodow brakuje mi dynamiki. To byl przeciez rajd! A one wszystkie wygladaja, jakby staly. Jakby sie nie ruszaly. Zupelnie zamroziles ruch, co wydaje mi sie w tym wypadku niepotrzebne, bo przeciez chciales pokazac jadace samochody. Na czesci ujec moze byc zamrozony ruch, np. gdyby samochod byl w powietrzu. Ale na czesci przyda sie np. panoramowanie, by pokazac, ze one jade z bardzo duza predkoscia.
Pzdr
Dobrze, no to może tak:
(22) Odrobinka architektury
(800x600px)
@ 22 - imho, zdjęcie byłoby bardziej ciekawsze, jakbys uciął ten budynek po prawej a pokazał jedynie jego odbicie. Ale brawa za pomysł :-)
(23) ...
czekam na falę miażdżącej krytyki, byle konstruktywnej ;)
Bardzo podoba mi się zabawa z kolorem na zdjęciu nr 24.
Troszkę szkoda, że pani w czerwonej bluzce sprawia wrażenie jakby zasłaniała twarz przed fotografem.
O 23-ce nie moge sobie wyrobić zdania. Zdaje mi się, jakby czegoś tam brakowało...
Moze to biale niebo?
Dzięki za opinię. 23-kę celowo chciałem tak obrobić, by nadać jej posmak takiej pseudo-sepii, z dodaniem ziarna, ogólnie miało wyjść "staro"...
Nie, staro to na pewno nie jest. Jest krzywo (niezaleznie czy rzeczywiscie jest, czy nie, zdjecie sprawia wrazenie, jakby lecialo w lewo. Wielka szkoda) i troche brakuje mi tego, zeby ta Pani byla wieksza. Troche gubi sie w kadrze i przez to gra zbyt mala role w zdjeciu. Pomysl bardzo fajny, tez kiedys myslalem nad tym, by jakos te strzalki wykorzystac, ale nie wpadlem na cos takiego. Uwazam, ze miales dobry pomysl, naprawde, aczkolwiek szkoda, ze nie podszedles blizej. Widze taki kadr: Pani w czerownej bluzce po lewej stronie w kadrze, duza, wyrazna, a w tle te strzalki. Wiem, ze to moglo byc niemozliwe.Cytat:
Zamieszczone przez raven66
Pzdr i kombinuj dalej :)