robota zrobiona, gorzej z wyborem :mrgreen:
Wersja do druku
robota zrobiona, gorzej z wyborem :mrgreen:
:mrgreen:
kiedy ja nawet jeszcze nie przejrzałam a co dopiero obrobić w razie czego :-P
ale postaram się zaraz wrzucić cokolwiek mimo, że raczej nie będzie przypominać listopadowego dnia :lol:
No i poszło, z dzisiejszego spaceru z rodzinką do lasu. Mała zielona:wink:
Mój sprzęt Olysfora :-D
Będzie jak znalazł na innosystemowców ! :-D :-D :-D
fota wrzucona chociaż reszta nadal nie przejrzana bo trza było pogaworzyć z rodziną zza siedmiu gór :lol:
postawiłam dzisiaj na naturę ze wszystkimi jej kaprysami, zobaczymy jak ludziska zniosą te chimery ;)
Zaliczyłem pierwsze samodzielne latawcowanie , za chwilę zgram z karty i na pewno da się coś wybrać Sam jestem ciekaw co przyniosłem.
Micha dla Saboor'a :-D
Dziś rano. Otworzyłem swoje śliczne oczęta. Zza okna dochodzi marszowa muzyka. Za chwilę jadą żołnierze na koniach, w bryczkach ludziowie w strojach regionalnych, włodarze miasta.
Ekchm :evil: - szybkie śniadanie, auto i na Słowację. Tam pracują. Ale Bardejov - no, miasto jak miasto - nic ciekawego do focenia (kiedyś zrobię super reportaż w moim wątku :-P )
Po drodze taka fajna budowla mi się trafiła i będzie o tu :)
Wrzuciłam swoje. Nie wiem czy widać exifa, kiedyś w RT była opcja zahaczania/odhaczania, teraz nie mogę jej znaleźć. Jeśli nie widać exifa, wrzucę Saboorowi na PW bliźniaczego jpga. To akurat robiłam z rawa, z jpga byłby problem z przepałami na bruku.
A w ogóle to wesołych świąt ;)