DITL 11.11.2011
Pora na OlySfora dzwoń: 34-22!![]()
DITL 11.11.2011
Pora na OlySfora dzwoń: 34-22!![]()
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 16.11.11 o 17:11
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|
"już za parę dni, za dni parę ..."
|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Mam nadzieję , że zamówiłeś już pogodę, nie gorszą od dzisiejszej.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Muszę crona nastawić żeby mnie zbudził![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Zadzwoniłem pod ten numer - 34-22.
Oto co usłyszałem :
" Wybrany numer jest za krótki, wybierz..... "
Saboorku to jest nabijanie kasy operatorowi
Z tytułu konkursu wynika, że moja facjata zaraz po przebudzeniu będzie OK.?![]()
![]()
![]()
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
To jam w swej naiwności, żartu nie dostrzegł i podzwaniając na tenże numerek zbłażnił się okrutnie.
A fizjonomia ma o poranku jest juści okrutna.
I okazywanie jej tak szacownej gawiedzi byłoby okrutnym nietaktem.![]()
Go jest proszony o wypełnienie tej misji,albowiem zbłaźnienie telefoniczne okrutne jestMusisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty henry1.![]()
![]()